Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Vancouver
    Posts
    215
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    FSXpand over a network

    I set up FSXpand from www.flyware.nl to run over a wireless network, but I'm getting significant pauses making it unusable. Has anyone here had any success running FSXPand over wireless? Or does anyone know if I can have a wired network and still access a wireless network for internet access form the same machine?

    Thanks in advance

    Paul
    VANCOUVER
    Jet fighter / single pilot sim, plus thinking of a 777 as a secondary sim.

  2. #2
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Baton Rouge, LA
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    One thing you could do is buy a network bridge. It is a device that has ethernet ports on it so you can hardwire devices into it, and it has some antenas on it, allowing it to connect to a wireless router.

  3. #3
    500+ This must be a daytime job JBaymore's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilton, New Hampshire USA
    Posts
    661
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Paul,

    I use FSXpand on a 100Mbit switched, wired network.

    If you look at the FSXpand forum, Gert just replied about a similar problem and he basically says that network setup is important.... and that stuff like wireless is NOT optimal for fast reliable data transfer. He also warns against netrworks that have other activities happening,....... like your kids surfing the net.

    I find the stuff works GREAT.... but it is network setup sensitive...... AND it just about requires you assign fixed IPs for the machines.

    best,

    .....................john

Similar Threads

  1. Fsxpand (5.8) for Helicopters?
    By skino in forum General Aviation (GA) Builder Disccusion
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2010, 07:15 AM
  2. FSXPAND HELP!!!
    By BishBash in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 5
    Last Post: 03-27-2010, 11:38 AM
  3. FSXpand help needed
    By richard hutchinson in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2009, 03:43 PM
  4. FsXpand problem... :C
    By bananlolan in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 5
    Last Post: 09-20-2009, 10:03 AM
  5. fsxpand problem help req
    By jaspar in forum General Microsoft Flight Simulator 10 (FSX)
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-2009, 04:25 PM