Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    300+ Forum Addict NicD's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Hobart, Australia
    Posts
    443
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    How to stop an axes affecting slew mode?

    Got this problem with slew, which mostly affects PMInstructorStation when you're changing position etc. My thottles are wired in via an OpenCockpits axes card and therefore seen by FS as a Z axis. Trouble is, if the throttles are not in the mid position they send the slew mode into a mad uncontrolled frenzy.

    Anyone know how to stop an axes from affecting slew in FS ?
    Nic D'Alessandro
    737NG builder (Hobart, Australia)
    http://simsation.com.au

  2. #2
    MyCockpit Support Staff


    Westozy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    1,493
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I think you can re assign slewing keystrokes in Options/controls/assignments, select the slew mode tab.

    Gwyn

    737NG using Prosim737, Immersive Calibration Pro, Aerosim Solutions motorized TQ & cockpit hardware, CP Flight MCP & FDS SYS1X, SYS2X & SYS4X, FDS PRO FMCs, AFDS units & Glarewings, Matrix Orbital ELEC display, Pokeys Landing & Cruise alt display, Buttkicker Gamers, 3 x BenqMW811ST projectors with a Matrox Th2Go
    http://www.aerosimsolutions.com.au
    Supporter of MyCockpit.org, please join me in donating!!!

  3. #3
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Bob Reed's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Holley, New York U.S.A.
    Posts
    1,880
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Yes this is correct. Remove the axis in slew mode.
    Bob Reed

  4. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Quote Originally Posted by Bob Reed View Post
    Yes this is correct. Remove the axis in slew mode.
    In FS9 (OPTIONS, CONTROLS, ASSIGNMENTS)



    Click the radio button to view slew mode assignments.
    ________________________
    Trevor Hale

  5. #5
    300+ Forum Addict NicD's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Hobart, Australia
    Posts
    443
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Thanks for the help lads - all fixed now!
    Nic D'Alessandro
    737NG builder (Hobart, Australia)
    http://simsation.com.au

Similar Threads

  1. Axes or switch on throttle
    By verticallimit in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 5
    Last Post: 10-21-2009, 04:22 PM
  2. Servo : Slew rate
    By flygutt in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-2009, 06:37 AM
  3. fustration usd axes card
    By Radar in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 32
    Last Post: 03-01-2008, 06:12 PM
  4. fustration usd axes card
    By Radar in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 18
    Last Post: 02-27-2008, 05:01 PM
  5. Assigning axes in FSUIPC
    By Geremy Britton in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 6
    Last Post: 09-26-2007, 12:26 PM