Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Red face Sorry for all teh dumb questions..but here is another one

    I am a newbie at this sim stuff, so, I would like to apologize for all the dumb questions I am asking.


    I am building a generic console with various switches and lights. I want to incorporate engine starters for both jets and props (hopefully in the same switch). How can I get the FS value to read 4, instead of just 1. Will a 4 point rotary switch all tied into the same input work?? thanks for all the help and support.

  2. #2
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    can anyone help me??

Similar Threads

  1. Dumb and dumber?
    By AlexJ in forum Pilots Lounge - Let your Hair down
    Replies: 0
    Last Post: 06-23-2010, 04:09 AM
  2. dumb question about mcp
    By Steve A in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-28-2009, 05:35 PM
  3. A Few Questions
    By coolmanak in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 6
    Last Post: 03-02-2009, 12:23 PM
  4. A Mega Dumb Question?
    By AlexJ in forum Westozy's Mechanical Engineering
    Replies: 28
    Last Post: 02-01-2009, 07:32 AM
  5. Dumb question :)
    By Matt Olieman in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 5
    Last Post: 02-21-2008, 02:25 PM