Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    imported_MattO
    Guest

    RUN TIME ERROR '380"

    After calibrating any analogs and then trying to go back to recalibrate, I get a:

    RUN TIME ERROR '380':
    INVALID PROPERTY

    The error shows up right after pressing the CALIBRATION button.

    Matt O.
    www.A340project.us

  2. #2
    Skydvdan
    Guest
    I've been getting the same error when trying to recalibrate.

  3. #3
    imported_MattO
    Guest
    To get around to error, I went into the PhidgetEncoder4033.ini file and played with the numbers untill I got what I want. Not the right way of doing it, but got the job done.

    Matt O.

  4. #4
    phidgets
    Guest
    Hi Matt,


    How are your auto throttles moving? If they are running smoother now maybe we should try again for getting a video to post?

    Matt

  5. #5
    imported_MattO
    Guest
    In the Airbus - Auto Throttle mode..... The Throttle does not move

    Matt O.

  6. #6
    alandyer
    Guest
    Thanks for heads up on that bug.
    Will fix that one right away.

  7. #7
    alandyer
    Guest
    Matt,

    What numbers did you play around with?
    Let me know.
    Will definately need to fix.

    Alan.

  8. #8
    imported_MattO
    Guest
    Hi Alan,
    Sorry, I'm out of town, won't be back till Tuesday, so I'm not able to look at the file... but, if this helps. In the PhidgetEncoder4033.ini file, I changed the upper and lower limits of the particular analog device I want to calibrate. The same numbers that are in the calibration slider boxes (upper & lower).

    Matt O.

  9. #9
    alandyer
    Guest
    Little confused.
    Encoder.ini has nothing to do with analog.
    Check when you get back.
    Although I might have tracked it down in meantime.

  10. #10
    alandyer
    Guest
    Good news, folks. Was able to replicate error.
    Fix coming shortly to a screen near you.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. run time error
    By gokhotit in forum FS2Phidget Users
    Replies: 5
    Last Post: 04-04-2007, 01:14 AM
  2. Run time error 76
    By Riccardo68 in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2006, 05:57 AM
  3. Run-time error 76
    By christianeme in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2005, 05:52 AM
  4. Run-time error 429
    By imported_darrens in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-2005, 08:04 AM
  5. Run time 429 error
    By gokhotit in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2004, 07:15 PM