Results 1 to 3 of 3

Thread: TCAS problem

  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Toulouse France
    Posts
    18
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    TCAS problem

    Hello everyone,



    I have a problem with my TCAS function on my cockpit.


    I think the problem came after an update PM .


    I use MCP PM , PM and PM FMS GC .


    Now, I can not activate the TCAS .

    Before, when I press the button on the scale rotary contacteur on my EFIS, I can show the TCAS indicators in the GC .


    I use the offset 04F4 from the beginning with the value 54 .


    Have you had this problem?

    Thank

  2. #2
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    246
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: TCAS problem

    Have u solved the problem?

    I can see the ac on screen & i even get traffic warnings but no display on the ND.

    Very frustrating.
    A320 Home Simulator LHA435
    - FSX - i7 - GTX970 - Fly Elise - ASN -

  3. #3
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    246
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Have u solved the problem?

    I can see the ac on screen & i even get traffic warnings but no display on the ND.

    Very frustrating.