Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Reykjavík
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Sismo MCP Gold line installation? Help!

    Does anyone know about any tutorial for the MCP or installation guide?
    Because i can't install this I just got it from Spain
    Thanks
    Aron

  2. #2
    25+ Posting Member 737dragon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Guadalajara
    Posts
    48
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Sismo MCP Gold line installation? Help!

    You need Login , and see this link http://www.sismo-soluciones.com/inde...mid=56&lang=es
    Oscar Cancho - Guadalajara -(Spain)
    www.xpandt.com

  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Reykjavík
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Sismo MCP Gold line installation? Help!

    any videos how to install SISMO Ethernet MCP?

  4. #4
    25+ Posting Member 737dragon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Guadalajara
    Posts
    48
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Sismo MCP Gold line installation? Help!

    sorry do not know, but the manual is very clear
    Oscar Cancho - Guadalajara -(Spain)
    www.xpandt.com

  5. #5
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Reykjavík
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Sismo MCP Gold line installation? Help!

    okay i got it working in scpascal but how do i get it working in FSX?
    THx

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Madrid
    Posts
    3
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Sismo MCP Gold line installation? Help!

    Hello Aron,

    Once the MCP is configured you only need to say to info sismo-soluciones, which kind of script interface you need and you will receive it at your mail.

    For FSX there is some possibilies: Aircraft by default, Project Magenta, Prosim737, ...

    Prosim737 and Project Magenta comes with more functionality than aircraft by default!

Similar Threads

  1. GOLD MEDAL SIM PARTS
    By h00t74 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2010, 07:45 AM
  2. Hello from Australia's Gold Coast
    By Steve Andrew in forum Welcome to MyCockpit New here? Introduce Yourself!
    Replies: 15
    Last Post: 08-02-2008, 10:27 AM
  3. Hi from the Gold Coast Australia
    By RobiD in forum Welcome to MyCockpit New here? Introduce Yourself!
    Replies: 10
    Last Post: 09-27-2007, 04:14 AM
  4. Good as gold
    By Boeing Randy News Feed in forum Boeing Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 05:58 AM