Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    300+ Forum Addict manhattan's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Plymouth UK
    Posts
    347
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    FSUIPC - STILL CONFUSED!

    Still trying to have two Saitek yokes working on the same system. At the moment, they are both plugged in to usb's on the computer, and seem to work - but there is a time lag when control is taken by the opposite yoke? Their performance might also be impaired? I understand that FSUIPC could help, but not both yokes appear in the calibration box - so how do I callibrate them both? I have an early version of FSUIPC, so maybe thats the problem?
    Any thoughts anyone.

    Thanks

    TONY UK

  2. #2
    500+ This must be a daytime job Sean Nixon's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    EGNT
    Posts
    713
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FSUIPC - STILL CONFUSED!

    Get the latest FSUIPC. This should solve your problems. It needs to be registered too.

  3. #3
    300+ Forum Addict manhattan's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Plymouth UK
    Posts
    347
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FSUIPC - STILL CONFUSED!

    Quote Originally Posted by Sean Nixon View Post
    Get the latest FSUIPC. This should solve your problems. It needs to be registered too.
    Thanks for the tip. My sim PC is not on line as a precaution against unwanted spam. Do you happen to know if it's possible to download FSUIPC to THIS PC, burn to disc, and load it into my sim machine? I know it's complicated, and I no doubt will have to have the sim PC connected to the net. This is a PC question, but thought I would ask.

    Thanks

    TONY

  4. #4
    500+ This must be a daytime job Sean Nixon's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    EGNT
    Posts
    713
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FSUIPC - STILL CONFUSED!

    No problem transferring FSUIPC to another PC. A memory stick is the quickest, but disk will be fine too.

    Make sure you get the correct version, for FS9 or FSX. They are different. And I repeat, most functions of FSUIPC only work once it's registered.

    http://www.schiratti.com/dowson.html

    Sean

  5. #5
    75+ Posting Member my737sim's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Earth
    Posts
    76
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FSUIPC - STILL CONFUSED!

    Yeah memory stick is best. Cheap, and way faster.

    Matt

Similar Threads

  1. Hi, Rob here, a bit confused...
    By LancasterBob in forum Welcome to MyCockpit New here? Introduce Yourself!
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2010, 06:33 PM
  2. Really confused!!
    By mondo50m in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2010, 01:15 PM
  3. confused
    By mrdon in forum Welcome to MyCockpit New here? Introduce Yourself!
    Replies: 6
    Last Post: 10-26-2007, 11:26 PM
  4. so confused
    By twin50 in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 6
    Last Post: 10-01-2007, 02:05 PM
  5. Confused
    By AndyT in forum MyCockpit Crew Rest (Off topic chat forum)
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2007, 04:10 AM