Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Belfast, UK
    Posts
    2
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    How to connect 3 Monitors

    Hello,

    Building my first cockpit, and its an airbus as it should be easier/cheaper. I have a display already set up as the FMC from vrinsight (CDU2) and I am about to get 2 new 17" monitors for the PD/ND and the engine displays. The problem i have is that how do i connect the 3 monitors into 1 output (VGA) from my computor.

    I was thinking if i connect 2 Y connecters together.

    Regards,
    Conor

  2. #2
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    May 2010
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to connect 3 Monitors

    I think that there is those thing. Where you put one cable and then there come two cables. If I find link I reply it to you. My english skill is weak because I'm from finland...I Hope that you will undestand

    -F_S_20

  3. #3
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    May 2010
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to connect 3 Monitors

    http://www.1300fltsim.com/index.php?...9p5hbho0biujr7

    There is something things, but those are very expensive and I'm not sure if these stuff will work properly. If you buy those things tell me how they work please...

    -F_S_20

  4. #4
    150+ Forum Groupie PDT 200's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Thomasville, NC
    Posts
    160
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to connect 3 Monitors

    Easiest way is to add an additional video card with two outputs. A "Y" cable will send the same signal to another monitor. Each monitor needs it's own video output from the computer.
    FS9 & FSX ERJ-145, E-170, E-190, PIC737, Archer, Arrow, GF-MCPPRO, EFIS, 4GF-P8, 4GFT8, 3GF-166, 3GF-RP48, GF-LGT, GF-ATC, GF-TQ6, 3 Projectors, 5 monitors 1 computer

  5. Thanks Flight_Siika_20 thanked for this post
  6. #5
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Belfast, UK
    Posts
    2
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to connect 3 Monitors

    Thanks to your fast reply, the TripleHead2Go looks like the one for me, so when the £ is stronger i'll get it.

  7. #6
    150+ Forum Groupie PDT 200's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Thomasville, NC
    Posts
    160
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to connect 3 Monitors

    I use 1 computer and 2 video cards with a total of 4 video outputs. 1 output goes to a 3htgo which drives 3 projectors for the forward outside view. another output is on a splitter ("Y") cable going to the pilot side and copilot side.showing the same thing. The 3rd output goes to a center monitor and the fourth goes to a touch screen monitor. This is what it looks like up and running with the default Mooney in FSX. Looks about the same with FS9.

    Regards,
    Brian
    FS9 & FSX ERJ-145, E-170, E-190, PIC737, Archer, Arrow, GF-MCPPRO, EFIS, 4GF-P8, 4GFT8, 3GF-166, 3GF-RP48, GF-LGT, GF-ATC, GF-TQ6, 3 Projectors, 5 monitors 1 computer

Similar Threads

  1. Which 5v input must I connect?
    By HondaCop in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-27-2009, 07:20 PM
  2. Connect issues
    By warvet in forum MyCockpit Crew Rest (Off topic chat forum)
    Replies: 6
    Last Post: 06-17-2009, 08:24 PM
  3. connect tow joys
    By mag in forum Microsoft Windows XP
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2009, 05:36 AM
  4. Cant connect WideFS in one PC.
    By Randy Eskow in forum PM General Q & A
    Replies: 4
    Last Post: 07-14-2007, 01:52 PM
  5. TextLED possible to connect to FS2phidgets?
    By Jan Pemöller in forum FS2Phidget Users
    Replies: 0
    Last Post: 04-17-2006, 04:16 AM