Results 1 to 2 of 2

Thread: Heading Select

  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    UK
    Posts
    125
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Heading Select

    I am using the default 737 fsx and PM's MCP. I am unable to get the Heading Select to operate. At 1000ft I select the auto pilot and heading select but nothing happens

  2. #2
    500+ This must be a daytime job autocadplease's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    521
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Heading Select

    Have you disabled FS's autopilot gauge in the panel.cfg? Otherwise, both autopilots will conflict with each other and nothing will work.
    Grant D.
    Nelson,B.C. Canada
    Win7 32bit, FSX, PM Boeing, TH2GO, GEX, VoxATC

Similar Threads

  1. Heading is not working
    By DEMOW in forum PM Boing MCP
    Replies: 5
    Last Post: 04-13-2009, 11:26 AM
  2. Display select panels and CPFlight MIP737 board
    By Tony in forum Magenta Cockpits
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2008, 02:42 PM
  3. Heading Your Way
    By cscotthendry in forum MyCockpit Member Meetings
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-2006, 05:56 PM
  4. Heading probem
    By Michal Buciak in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2005, 02:12 PM