Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    SYDNEY,AUSTRALIA
    Posts
    22
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Switching USB Pedals-Pilot to co-pilot

    Has anyone tried switching usb pedals via a switch.I have built dual control
    yokes,thats ok,but what to do with the pedals? Either build dual pedals or
    use two USB pedals together ?Will this work ? or will the sim only pick one set of pedals?This is why I'm thinking of switching them one to the other.

    Any ideas.

    thanks
    Flyinghigh

  2. #2
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    In Me house
    Posts
    8
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching USB Pedals-Pilot to co-pilot

    Quote Originally Posted by Chris Baker View Post
    Has anyone tried switching usb pedals via a switch.I have built dual control
    yokes,thats ok,but what to do with the pedals? Either build dual pedals or
    use two USB pedals together ?Will this work ? or will the sim only pick one set of pedals?This is why I'm thinking of switching them one to the other.

    Any ideas.

    thanks
    Flyinghigh
    I'd rather switch between potentiometer inside both rudder rather than between USB devices. But then you have to account for calibration differences. Mechanical coupling might be a better way in the long term if you really plan to use that feature often.

  3. #3
    500+ This must be a daytime job autocadplease's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    521
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching USB Pedals-Pilot to co-pilot

    You should be able to do it without a switch by using FSUIPC.
    Grant D.
    Nelson,B.C. Canada
    Win7 32bit, FSX, PM Boeing, TH2GO, GEX, VoxATC

  4. #4
    10+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    SYDNEY,AUSTRALIA
    Posts
    22
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching USB Pedals-Pilot to co-pilot

    Both ideas are good .Never throught of using FSUIPC.Better Put the old thinking cap on.

    Thanks

Similar Threads

  1. We are on PC Pilot
    By vybhav in forum MyCockpit News and Announcements
    Replies: 4
    Last Post: 11-04-2009, 12:48 PM
  2. PC Pilot
    By dmoblay in forum Pilots Lounge - Let your Hair down
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2009, 08:19 PM
  3. Hello from PC Pilot
    By Joe Lavery in forum Welcome to MyCockpit New here? Introduce Yourself!
    Replies: 17
    Last Post: 02-24-2009, 06:26 PM
  4. Pilot Eyepoint
    By SAS541 in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 5
    Last Post: 03-06-2008, 11:11 AM
  5. Pilot Training
    By visualchaosfx in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2007, 11:49 PM