Results 1 to 6 of 6

Thread: Dedicated forum

  1. #1
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Dedicated forum

    Hello to all of you

    The forums here at mycockpit seem to be having a hard times.
    The only activity seems to be on the JeeHell side or spam bots.
    Many people indicate they cannot register to the forums.I think the original owner, Matt Ollieman, seems to be unreachable and no longer maintaining the site, which is sadly probably a sign of forum outage at some point.
    I took some time to setup my own forums, which you will be able to find at the following address:
    https://jeehell.org/forum

  2. Thanks Beaufort thanked for this post
    Likes Leonidas, asessa liked this post
  3. #2
    150+ Forum Groupie bbruechmann's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Rostock, Germany
    Posts
    194
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Dedicated forum

    Thatīs great and sad at same time, JL. So do we switch over to your new forum then? (to make sure we keep going to your nerves)
    P3D V5 - PC spec: Intel i9-9900 overclocked 5 GHz, 32 GB RAM, GPU Nvidia RTX2080, M2 SSD, Skalarki HomeCockpit JH FMGS on a dedicated Server, PF3 for ATC, MCE, GSX, EFB, AS+ASCA

  4. #3
    300+ Forum Addict asessa's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Salerno , Italy
    Posts
    472
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Dedicated forum

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    Hello to all of you The forums here at mycockpit seem to be having a hard times.The only activity seems to be on the JeeHell side or spam bots.Many people indicate they cannot register to the forums.I think the original owner, Matt Ollieman, seems to be unreachable and no longer maintaining the site, which is sadly probably a sign of forum outage at some point.I took some time to setup my own forums, which you will be able to find at the following address:https://jeehell.org/forum
    Registered with same username . Thanks JH
    P3D V5 HF1 - PC spec: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 2400, GPU Nvidia GTX1070ti, M2 SSD NVme, JH FMGS, GSX, ASP3D+ASCA+ENVSHADE

  5. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Dedicated forum

    Quote Originally Posted by bbruechmann View Post
    Thatīs great and sad at same time, JL. So do we switch over to your new forum then? (to make sure we keep going to your nerves)
    Yes please, I can not monitor too many forums.

  6. #5
    25+ Posting Member



    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Switzerland
    Posts
    61
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Dedicated forum

    I'm sorry to hear that. Because it means even more work on your side, JL. Hence, thank you so much for being pro-active.

    cu, Adrian

  7. #6
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    India
    Posts
    33
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Dedicated forum

    Hi all, I am having issue with configure.exe i make changes on it by inserting server ip address where my p3d and fmgs is installed but after pressing done and opening it again it shows deaful or values which i havent inserted. Due to this my client computers arent able to connect to fmgs server. Any help regarding tgis isdue?