Page 51 of 98 FirstFirst ... 4147484950515253545561 ... LastLast
Results 501 to 510 of 971

Thread: A320 FMGS B31

  1. #501
    300+ Forum Addict asessa's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Salerno , Italy
    Posts
    472
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    Hi,

    @Asessa: software development sometimes is weird. In that very case, I do not know why it will not work anymore. I did not change the way the backlighting works. What different hardware do you have from CockpitSonic? Which panels have backlighting working and which don't?

    JL
    Hi JL, I'm a software developer so i know sometimes is weird!

    In anycase , i've 3 modules from Cockpit Sonic :

    1. FCU, backlight don't work from B31 (in B30 it's ok)
    2. RMP , backlight don't work from B31 (in B30 it's ok)
    3. ECAM , the backlight work but it is always turned on because it turn on when i turn on the psu

    Regards.
    P3D V5 HF1 - PC spec: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 2400, GPU Nvidia GTX1070ti, M2 SSD NVme, JH FMGS, GSX, ASP3D+ASCA+ENVSHADE

  2. #502
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,120
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    Very strange behavior with the fly by wire system today. Route from ksfo to klax.

    Attempting to reach a cruise altitude of FL370

    Aircraft only manages to climb to fl 320 before loosing altitude (looks like a pitch down) and trying again. This was in managed mode. Attempted selected mode with the same effect. Tried adjusting vertical feet change but the problem still persists, aircraft can't climb beyond 32,000.

    Dont know if it makes a difference but packs were on and so were engine and wing anti ice.

    Next I checked the ecam and the engine page - left engine psi was orange in color (and I think flashing).

    I checked the system alert page and everything is NORMAL.

    Anyone know what's going on?

  3. #503
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Speyer, Germany
    Posts
    192
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    What is the current recommendation? install B32 and ignore updates?

    @omniatlas: Weight checked? And weather engine working properly? I also have PSI orange flashing in High altitudes, further I have never Seen a difference between AI / Packs on or off.

    I saw strange behavior with the default fsx weather or Fsrealwx (Freeware).

  4. #504
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Italy
    Posts
    294
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    i suppose full b32 installer from previous page and autoupdater is disabled right now
    regards
    filippo

  5. #505
    75+ Posting Member ToTom's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Krakow/Poland
    Posts
    133
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    Quote Originally Posted by Stephan Schwarz View Post
    (...) I also have PSI orange flashing in High altitudes, (...).
    B32 includes a new, improved model. There is no longer an orange PSI indication.

  6. #506
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,120
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    Quote Originally Posted by ToTom View Post
    B32 includes a new, improved model. There is no longer an orange PSI indication.
    I am running 32.1. I will try and make a video if it happens again.

  7. #507
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Speyer, Germany
    Posts
    192
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    Another weird thing Last flight: when disc A/P the MasterWarn turned on and I was Not able to turn it off by pressing the MWarn Button nor klicking in the software FCU. Had to closedown the Sound.exe before Running Mad

    Furthermore I have an Audio Warning above FL180 which calls "altimeter setting". Any idea what may be the issue?

  8. #508
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,120
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    Quote Originally Posted by Stephan Schwarz View Post
    What is the current recommendation? install B32 and ignore updates?

    @omniatlas: Weight checked? And weather engine working properly? I also have PSI orange flashing in High altitudes, further I have never Seen a difference between AI / Packs on or off.

    I saw strange behavior with the default fsx weather or Fsrealwx (Freeware).
    Yes weighs are good. Using opus for weather.

  9. #509
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,120
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    Quote Originally Posted by Stephan Schwarz View Post
    Another weird thing Last flight: when disc A/P the MasterWarn turned on and I was Not able to turn it off by pressing the MWarn Button nor klicking in the software FCU. Had to closedown the Sound.exe before Running Mad

    Furthermore I have an Audio Warning above FL180 which calls "altimeter setting". Any idea what may be the issue?
    raas warning. You need to pull to std.

  10. #510
    75+ Posting Member ToTom's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Krakow/Poland
    Posts
    133
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B31

    Quote Originally Posted by OmniAtlas View Post
    I am running 32.1. I will try and make a video if it happens again.
    Check out this air.file.
    https://www.dropbox.com/s/p7nji1i642...20-cfm56-2.zip
    It seems to me that it is included in the B32...
    Maybe you have not installed the model again?