Page 51 of 81 FirstFirst ... 4147484950515253545561 ... LastLast
Results 501 to 510 of 810
  1. #501
    150+ Forum Groupie AirFan's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Hi JL,

    I have 3 questions:

    #1 what defines the target pitch att. during GRD-FLT transition when rotating? When above 8deg. it switches to FLT..ok. but with what target, is there any target pitch? Is the target the pitch to maintain SRS? But I assume that SRS should only define the FD bars to keep the set speed but not really influencing the pitch att. when in manual flight... the transition is way better now but it still gently pitches up without stick-input during rotation.

    #2 I have a little request: Could you please add one output which shows if the AC is electrically powered or not. With that additional output we could control stuff like backlighting, floodlights etc. So if you turn off the AC the cockpit goes really dark as well.

    #3 I still struggle with the brightness for PFD and ND. Could you please explain what is an "OFF-Zone" in the configurator? Does that value needs to be bigger than the Off-value itself? I think I know what you mean but I can do what I want... I think meanwhile I tried everything --> I can change the brightness of both but they both dont go completely OFF. Only pretty dark still seeing the contours of the ND and PFD. Any Idea?

    Thanks & regards,
    Rob

  2. #502
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Hi




    @Leonidas: do you use FDS hardware? if so just update again, I hope it will solve your error.
    Regarding Spoilers, if you also use FDS hard with them, go to IIT_Creator, and change the assignation to spoiler ARM/DISARM function.
    EPR mode:NO, this one comes up every few months. These are remainings of a very old version where I had EPR displays, but I will not do an EPR version in the near(quite long) future.

    @Rob:
    #1 the transition is a mix between direct stick to elevator and g factor hold. Depending on the trim, the pitch can change during the 5 seconds after reaching pitch above 8°.
    SRS will try to make you keep V2+10 knots.

    #2 this already exists: offset $7394 bit N°0

    #3 OFF zone is the width of the potentiometer zone around the physicla OFF position. Just like neutral zone for pitch/roll axis. It should be non-0 and small (about 1% of the total potentiometer course).

    JL

  3. #503
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    LGTS
    Posts
    424
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    do you use FDS hardware? if so just update again, I hope it will solve your error.
    Regarding Spoilers, if you also use FDS hard with them, go to IIT_Creator, and change the assignation to spoiler ARM/DISARM function.
    FDS error: Solved!
    Spoilers disarm error: Solved!

    Perfecto...

  4. #504
    25+ Posting Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Italy
    Posts
    43
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Quote Originally Posted by stefangr View Post
    Hi JL,

    I downloaded latest update today, and it looks like I am having a flaps problem now. I am not using any key strokes or buttons for flaps, but one axis of my Saitek throttle quadrant, defined in the JL server configuration tool. I redefined it once more, but I cannot extend the flaps any more. Hydraulics are green. The EWD displays the requested position (e.g. 2) in blue, but nothing happens:

    Problem with flaps | Flickr - Photo Sharing!

    Thanks
    Stefan
    Hi JL,

    I Have the same Flap problem with b29.1,

    Regards

    Daniele

  5. #505
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Hi

    Stefan and Daniele, are you using FS9?

    JL

  6. #506
    25+ Posting Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Italy
    Posts
    43
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Hi JL,

    Yes , Use fs9 with service pack 9.1

    Daniele

  7. #507
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Bremen / Germany
    Posts
    222
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Quote Originally Posted by immaging View Post
    Hi JL,

    Yes , Use fs9 with service pack 9.1

    Daniele
    The same for me.

    Stefan

  8. #508
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Hi

    The bugs with flaps axis in FS9 should be corrected by latest auto update.

    Regards,
    JL

  9. #509
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Bremen / Germany
    Posts
    222
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    Hi

    The bugs with flaps axis in FS9 should be corrected by latest auto update.

    Regards,
    JL
    Hi JL,

    thanks for the update. I can confirm that the bug is fixed for me.

    Stefan

  10. #510
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Switzerland
    Posts
    59
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 29

    Hi JH
    I have problems with the displays. I run they on an old Dell-PC with an ATI Radeon X300 SE. I can't start they.
    Is that a problem with the graphiccard or can you fix it?

    Regards Guido