Page 51 of 118 FirstFirst ... 4147484950515253545561101 ... LastLast
Results 501 to 510 of 1171
  1. #501
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    Hello,

    Just to be sure, the AP/FBW and FMGS server software are running on the FS computer?
    If not, it may be the reason...

  2. #502
    10+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy, Florence
    Posts
    17
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    i was doing it just before yours reply...=)
    nothing is changed
    everything as before.....
    the only thing i have to try is change the joystick....maybe.....
    i'll let you know...
    thanks again.

    Giovanni

  3. #503
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Acqui Terme/Italy
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    Hi JL,
    thank you once again for your support. Great, now it works fine! I was missing the second item of your list (in FS, go to Controls...) because I did the wrong action (disable controller from calibration tab). I just tested it to see the result without complete the example trip (I hope to do it the next week). Tomorrow I'll start my vacation, so see you later guys.

    Regards,
    MG

  4. #504
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Germany
    Posts
    16
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    Hello Jeehell,

    For which freeware airplane is your software designed. Is it only for the Pa320, or i have to use it with the ifdg one. My last flights i did with the Pa320, but i have some trouble with the V/S and the speed.

    Have a nice night!

  5. #505
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    Hello,

    it should work with both.

    JL

  6. #506
    10+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy, Florence
    Posts
    17
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    hi JL
    i did some test whit other joystik but the problem not change.
    so may be i make some mistake during the align procedure.
    that's what i did.
    start up AP/FBW
    start up FMGS SERVER.
    start up flight sim, chose free fly page than PA320.
    wait for the FS loading and then pause the flight sim.
    open the overhead panel set all the korry ON
    align the IRS
    open the PFD and EWD
    unpause flight sim

    what i notice is tath:
    the airplane start whit engine on
    if i try to turn off the engine master switch they still remain on
    for shut down i have to turn off the fuel.
    if i try to start up the engine from the engine panel in the overhead, nothing happens and the two switches on the throttle panel of the PA320 remain on the off position.

    i hope you can understand, my english is something terrible =)
    thank you again for all the support and the patience.

    Giovanni

  7. #507
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    Hello,

    The startup procedure is very strict, you have to follow it in the correct order:-
    -ENG 1& 2 MASTER SW OFF
    -fuel pumps ON
    -APU Master ON
    -APU Start ON
    -When APU AVAIL, APU BLEED ON
    -ENG STRT MODE SEL on IGN
    -ENG1(2) MASTER SW ON

    Cheers,
    JL

  8. #508
    10+ Posting Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Germany
    Posts
    24
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    Dear JL,

    first off all, many thanks for all your great work - its a dream you let come true!
    I am working with the vrinsight mcp and the great interface software called Linda. This is the only way to syncronisize it with software like yours.
    Anyway, the only limitation of Linda is FSUIPC 4.7 or higher. Therfore please let me know, if the problems with this version will be solved soon!?

    Cheers,

    Dennie

  9. #509
    75+ Posting Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Germany
    Posts
    86
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    Hello Jeehell, one important question. Have to run the Server and FBW on the FS PC or can it be run on a network PC?
    Thanks a lot.

  10. #510
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,656
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS beta 21

    Hello,

    DannyT: sorry I don't know when it'll be compatible, or even if it will ever be. It seems something changed in the new version, which I cannot find, and Peter Dowson says nothing changed, so it's a bit bit complicated.

    Simstar: they must run on the FS computer so it has better performance concerning FSUIPc communication. However, it might work on a remote computer, but might not as well, especially the AP/FBW. Try for yourself, it won't hurt

    Regards,
    JL