Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 41 to 50 of 73
  1. #41
    10+ Posting Member



    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    Of Course, it is on the way!
    Regards
    Rolf

  2. #42
    MyCockpit Support Staff dodiano's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    El Salvador
    Posts
    956
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    Hi COuld someone also help me with 64Bit drivers for the MCP?? Could you send them to viro_online at hotmail.com

    Thanks for the kind help!

  3. #43
    75+ Posting Member PeterH's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    EDDM
    Posts
    148
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    Quote Originally Posted by dodiano View Post
    Hi COuld someone also help me with 64Bit drivers for the MCP?? Could you send them to viro_online at hotmail.com

    Thanks for the kind help!
    Will Mail you the driver in about 1h, as Currently I'm Not at my PC.

    HappyEaster

    Peter

  4. #44
    10+ Posting Member



    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Europe
    Posts
    16
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    All, I have uploaded the complete package here to the site some time back complete with manuals firmware the lot

    http://www.mycockpit.org/forums/down...do=file&id=482

  5. #45
    MyCockpit Support Staff dodiano's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    El Salvador
    Posts
    956
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    Thank you so much for the files Peter got your email!

    Regards

    Roberto

  6. Thanks Ken Brown thanked for this post
  7. #46
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    2
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    Hi. Thanks for the W/7 64 bit drivers for the Aerosoft MCP. I have spent several hours trying different approaches to install, but so far no joy. At no time during the install does it give me an opportunity to direct the process to install the 64 drivers. Further, in my version of Windows 7 the C: drive is labelled xWin7_Pro (C and the MCP software doesn't seem to like the address. Bottom line is I have no idea how to get the new drivers installed. I am using the USB connection install, and it has performed flawlessly in the past in XP(32).

    I would appreciate any advice on what further I might try. It is probably some very simple step that escapes me, and I would hate to give up on the MCP which has performed so well for several years.

    Many thanks for any suggestions you might have.

    Ken Brown

  8. #47
    10+ Posting Member



    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Europe
    Posts
    16
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    Quote Originally Posted by Ken Brown View Post
    Hi. Thanks for the W/7 64 bit drivers for the Aerosoft MCP. I have spent several hours trying different approaches to install, but so far no joy. At no time during the install does it give me an opportunity to direct the process to install the 64 drivers. Further, in my version of Windows 7 the C: drive is labelled xWin7_Pro (C and the MCP software doesn't seem to like the address. Bottom line is I have no idea how to get the new drivers installed. I am using the USB connection install, and it has performed flawlessly in the past in XP(32).

    I would appreciate any advice on what further I might try. It is probably some very simple step that escapes me, and I would hate to give up on the MCP which has performed so well for several years.

    Many thanks for any suggestions you might have.

    Ken Brown
    When you plug the box in, can you see it as an unrecognised device in device manager? if so try and update the driver there

  9. #48
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    2
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    Thank you so much! Because of your direction and encouragement I was able to install the driver, and my MCP is back working beautifully!

    You have saved me so much frustration after so many unsuccessful attempts. I was truly ready to give up, at least for now.

    I am a very grateful simmer.

    Cheers,
    Ken Brown

  10. #49
    New Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sandnes, Norway
    Posts
    1
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    I am struggeling to get these drivers installed on me Win 7 64bit system, could someone please assist on this. I am having the same issues as mr Ken Brown.

    thanks

    regards
    Reid

  11. #50
    MyCockpit Support Staff dodiano's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    El Salvador
    Posts
    956
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Aerosoft 747 MCP 64bit compatible?

    Kinda getting back on Track here I cannot install teh Drivers either! The computer says MCP is on PORT 2 through USB it is set that way but I cant... Tried the boot mode and did not do it either but with USB! Can someone help me please??

Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Phidgets and FS2Phidget behavior with WIN7 64bit
    By michelmvd in forum Phidgets & Cockpit Simulator Builder
    Replies: 3
    Last Post: 02-25-2011, 09:49 AM
  2. GoFlight GF-MCP Issue - Dashed lines through displays (FSX, Win7 64bit)
    By JTaylor801 in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-2010, 02:54 PM
  3. FS2Phidgets and 64bit Vista
    By imported_katchay in forum FS2Phidget Users
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2009, 01:20 AM
  4. Compatible Issue
    By Deron in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2009, 03:07 PM
  5. MCP Pro behaviour with Compatible Add-Ons
    By Paul G in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 4
    Last Post: 10-06-2008, 07:17 AM