Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    223
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    mcdu holding problem

    Hi guy's,
    did a 1hr flight last night & during that i was required to hold at a waypoint. The direction , hdg & time was given. It was entered in correctly but when inserted it showed up for 2sec on the ND & mcdu but then disappeared.???

    Has anybody else experienced this? I have successfully used the holding before without any problems.


    Michael
    A320 Home Simulator LHA435
    - FSX - i7 - GTX970 - Fly Elise - ASN -

  2. #2
    150+ Forum Groupie QF6228's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Australia
    Posts
    199
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Might of been ure F/O

  3. #3
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    223
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    or morale officer Marius ???
    A320 Home Simulator LHA435
    - FSX - i7 - GTX970 - Fly Elise - ASN -

  4. #4
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bydgoszcz, Poland
    Posts
    6
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I have the same. Any progress with that error?

    rgrds

  5. #5
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    223
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    sorry, but i'm not with my sim at the moment. (not till xmas).

    But will try it out with the new pm updates when i get back home.

    Michael
    A320 Home Simulator LHA435
    - FSX - i7 - GTX970 - Fly Elise - ASN -

Similar Threads

  1. 8' LCD for MCDU
    By Baillet Jean-Jacques in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2010, 03:46 PM
  2. Problem tuning ILS in A320 MCDU
    By ryanf in forum PM General Q & A
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-2009, 04:50 AM
  3. AT not holding speed ??
    By Mario Görs in forum PM and FS
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2007, 05:38 AM
  4. Frustrating problem...MCDU... help!!!
    By null null in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2005, 07:01 AM