Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    500+ This must be a daytime job JBaymore's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilton, New Hampshire USA
    Posts
    661
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    TextLCD digital outputs question

    On the TextLCD.... I am ataching some LEDs to the outputs. Reading the docs on the NEW card I JUST got says that there is an internal 300 Ohm resistor on the outputs. BUT I seem to remember something about this NOT being case a long while ago.

    I have an OLD TextLCD (maybe 1 to 2 years old) that I want to use also.

    Was this ALWAYS the case?

    I hope so... cause it makes things easier on the wiring department for the FDS "standard" (read cheap) annunciators.

    best,

    .......................john

  2. #2
    500+ This must be a daytime job JBaymore's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilton, New Hampshire USA
    Posts
    661
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Well... did a test and answered my own question. You can drive the LEDs directly from the outputs without adding any resistors.

    best,

    ................john

Similar Threads

  1. Fs2phidgets & textlcd
    By adebruijn in forum Phidgets & Cockpit Simulator Builder
    Replies: 3
    Last Post: 02-10-2009, 04:35 PM
  2. Mutiple assignments on TextLCD
    By cpeckinpaugh in forum FS2Phidget Users
    Replies: 9
    Last Post: 04-27-2008, 09:42 PM
  3. TextLCD not getting detected
    By JBaymore in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 04-17-2006, 03:50 PM
  4. TextLcd questions
    By Andras in forum FS2Phidget Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-05-2005, 09:28 AM
  5. TextLCD, encoders and radios
    By RobertoR in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 03-29-2005, 04:09 AM