Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    25+ Posting Member ktroemer's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Austria
    Posts
    47
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Missing Purple line

    Hi everybody!

    I just encountered something and i need your help. Installing the latest updated on PM software as well FSUIPC and WideFS i dont get the purple line of my flightpath shown in the GC.
    I can fully organice my flightplan on the CDU but nothing is shown on the GC.
    And it seems that happened after i installed FSX SP1 but itusually dont have any connection to that.

    But no line appears on my GC. I have installed older versions of GC, CDU but no succsess. Does someone had the same problem with that?
    WideFS is always running and connected...

    Thanks for your help


    Klaus

  2. #2
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Bob Reed's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Holley, New York U.S.A.
    Posts
    1,880
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Have you tried reassigning the Netdir in the CDU? Sounds like the PM software has lost the netdir...
    Bob Reed

  3. #3
    25+ Posting Member ktroemer's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Austria
    Posts
    47
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    But if i lost track of the NetDir didnt i get a FAIL light on the CDU?
    Coz i didnt get that....

  4. #4
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Bob Reed's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Holley, New York U.S.A.
    Posts
    1,880
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Not if the CDU has not lost it... Sounds like the GC machine has.. Hey, it's worth a shot! And if this happened after you installed FSX, maybe your Netdir is on your FS machine? Maybe FSX did something?
    Bob Reed

  5. #5
    25+ Posting Member ktroemer's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Austria
    Posts
    47
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Ok, have mad some test yesterday and still the same. Not only the purple line is missing, even the Vspeeds too. I think WideFs is working and it is only a Netdir issue, as you said so.....

    Maybe i can ask some basic questions here for the beginning:

    Is it better to have the NetDir on the FS computer or on the computer with the CDU?

    Can i manually enter the NetDir path to the *.ini file of the GC?

    Thanks a lot..............
    B737-700NG Fixed Base Simulator

    Location: LOWW

    - www.projectboeing.com -

  6. #6
    300+ Forum Addict NicD's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Hobart, Australia
    Posts
    443
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Suggest you read and action the PM manual here: http://www.projectmagenta.com/resources/index.html

    For each PC in the network you should run the PMfilecheck utility they provide. That will show you what's not working and the manual tells you how to fix it.
    Nic D'Alessandro
    737NG builder (Hobart, Australia)
    http://simsation.com.au

  7. #7
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Quote Originally Posted by ktroemer View Post
    Ok, have mad some test yesterday and still the same. Not only the purple line is missing, even the Vspeeds too. I think WideFs is working and it is only a Netdir issue, as you said so.....

    Maybe i can ask some basic questions here for the beginning:

    Is it better to have the NetDir on the FS computer or on the computer with the CDU?

    Can i manually enter the NetDir path to the *.ini file of the GC?

    Thanks a lot..............

    My suggestion if you want flawless operation, is in the FMC let it create the Netdir on the fspc.

    By doing this it will set all pm software to that directory. I had issues when I tried to set it manually. Since then. No more issues.

    Best regards
    ________________________
    Trevor Hale

  8. #8
    25+ Posting Member ktroemer's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Austria
    Posts
    47
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Got it!.........

    I just forgot to share the NetDir folder and give it read and write ability...

    But thax a lot for the time you spend to read my question and for the help as well

    Many greetings from LOWW

    Klaus
    B737-700NG Fixed Base Simulator

    Location: LOWW

    - www.projectboeing.com -

Similar Threads

  1. Am I missing something?
    By Efe Cem Elci in forum Off Site Articles For Sale
    Replies: 9
    Last Post: 11-26-2008, 04:50 PM
  2. Some Offsets missing
    By hercules in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 05-15-2007, 05:33 PM
  3. Missing Posts
    By Matt Olieman in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2007, 08:51 AM
  4. Re: any obvious missing
    By Enrico Schiratti in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2004, 01:51 PM