Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Temora NSW 2666
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Saving routes in cdu

    I have completed doing the route in the cd,how do i save it? thanks Patrick

  2. #2
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Temora NSW 2666
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I,m an idiot,trying to save in wrong area,got it now.

Similar Threads

  1. Saving mastercard inputs?
    By aVaTar in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2011, 09:07 AM
  2. Company routes handling
    By Brian in forum PM Boeing FMC/CDU
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2009, 04:06 PM
  3. Anyone know any good practice routes?
    By AlexJ in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2009, 08:15 AM
  4. Saving wire on an LED 64
    By Paul G in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2008, 04:49 AM
  5. CDU Company Routes
    By Brian in forum PM General Q & A
    Replies: 7
    Last Post: 07-16-2007, 05:47 PM