Results 1 to 7 of 7

Thread: PMRJ Problem

  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Strasbourg
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    PMRJ Problem

    HI

    I use PMRJ that is fantastic ! But I have little problem : When I start or stop the APU, the EICAS shows everything right. But when I switch TRU/MAG, the APU status is always OFF.
    The altitude pressure or pressure rate don't work, on the TRU, only fuel temperature and fuel quantity are working, pumps never change there statuts...

    Other strange behaviour : some flight plans display wrong direction, and in FS the GPS shows good direction....

    Any idea ?

    Denis

  2. #2
    300+ Forum Addict BlackWidow's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tehacahpi CA, USA
    Posts
    498
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Denis i have the RJ software I will see if mine is doing the same thing. What Aircraft are you useing?

  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Strasbourg
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Aicraft

    Hi

    I use the main FSX Learjet, but have tried a few others, and the problem is same. One display shows APU on or off, the other alays off.

    Quote Originally Posted by BlackWidow View Post
    Denis i have the RJ software I will see if mine is doing the same thing. What Aircraft are you useing?

  4. #4
    300+ Forum Addict BlackWidow's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tehacahpi CA, USA
    Posts
    498
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Mine does the exact same. It must be a issue with PM software I have tried different aircraft too and i get the same thing with any aircraft.

  5. #5
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Michael Carter's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Southern Illinois, USA
    Posts
    3,147
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Man, I hate to say it, but after reading months of posts about PM, it seems to have as many bugs and issues as Windows at five times the price.

    Not that it doesn't read as great software, but I would think for that dollar amount it would be released as nearly perfect.
    Boeing Skunk Works
    Remember...140, 250, and REALLY FAST!

    We don't need no stinkin' ETOPS!



    Powered by FS9 & BOEING

  6. #6
    Tim
    Guest
    Yes, I agree. If you have followed pm for any length of time, it becomes apparent that the software will never be in a finished state.

    Tim

  7. #7
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Quote Originally Posted by Boeing Skunk Works View Post
    Man, I hate to say it, but after reading months of posts about PM, it seems to have as many bugs and issues as Windows at five times the price.

    Not that it doesn't read as great software, but I would think for that dollar amount it would be released as nearly perfect.
    Boeing, I don't think your seeing the whole picture. Unfortunatly when people see that there is a new version on the download page, they download and install it. Even if their system is functioning perfectly.

    I am using old Boeing Builds of PMGC,FMC,Systems, and I have not one stitch of problems. I will not install new versions until I am satisfied they release a version with no bugs. The way I see it, if it ain't broke don't fix it.

    The Version of Navdata I use is current enough, I am not flying in the real world, so If I have a version of Navdata that is not 100% up to date, it really doesn't affect me.

    This issue from the PMRJ, may have been there since Day one, but I don't know.

    Please forward your PMRJ Question to Support@projectmagenta.com
    ________________________
    Trevor Hale

Similar Threads

  1. N1 Lag- PMRJ software
    By Tomlin in forum PM General Q & A
    Replies: 9
    Last Post: 11-27-2007, 09:12 AM
  2. Problem With PMRJ shwoing FS2004 flight plans
    By Polmer in forum PM General Q & A
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-2007, 07:36 PM
  3. PMRJ Wish
    By Marc Nieuwhof in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2006, 04:34 AM
  4. PMRJ, Build 70
    By Elisio Cruz in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2006, 11:46 AM
  5. pmRJ 48b
    By Thomas Richter in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2004, 03:11 PM