Results 1 to 7 of 7

Thread: Fsuipc ?

  1. #1
    25+ Posting Member imported_767300's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    south florida
    Posts
    70
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Fsuipc ?

    Hi guys I have a question about FSUIPC,Iam trying to open the DLL file and I get amessage saying windows cannot open this file...I followed the instructions on how to show all hidden files but that still is not working.Any help would be appreciated.

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    You shouldn't need to open the .dll

    When you unzip FSUIPC into the Modules dir of Fs9 that is all you require. Flightsim loads FSUIPC when it opens. You access and program it through the flightsim modules window at the top of the flightsim pulldown window.


    Trev
    ________________________
    Trevor Hale

  3. #3
    25+ Posting Member imported_767300's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    south florida
    Posts
    70
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    fsuipc

    Thanx for the reply,I understand that much...I am running level-d and FSCONV,in order to start FSCONV via FSUIPC I have to add the following line in the programs section of the FSUIPC.INI file :RUNIF1=READY,KILL,"C\program files\fsconv\fsconv.exe" and somehow I think I need to get in that .DLL file...I think

  4. #4
    300+ Forum Addict BlackWidow's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tehacahpi CA, USA
    Posts
    498
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Are you sure you dont need to put that in the config file of FSUIPC which can be opened with a txt editor (I use notepad)

  5. #5
    25+ Posting Member imported_767300's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    south florida
    Posts
    70
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    fsuipc

    Iam really not shure,I just know it says in the FSCONV instructions that you have to add the following line in the fsuipc.ini file...Is that text config file the same thing?

  6. #6
    300+ Forum Addict BlackWidow's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tehacahpi CA, USA
    Posts
    498
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Yes it is just put it in there and see if it works.

  7. #7
    25+ Posting Member imported_767300's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    south florida
    Posts
    70
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    fsuipc

    Ok that is it ,I didnt change my settings completely.Thanx guys!!

Similar Threads

  1. fsuipc?
    By spiro in forum I/O Interfacing and Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2009, 07:42 PM
  2. Fsuipc
    By mounty in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 12
    Last Post: 05-17-2008, 04:42 AM
  3. Fsuipc
    By visualchaosfx in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2007, 05:25 PM
  4. FSUIPC
    By Bob Reed in forum PM General Q & A
    Replies: 3
    Last Post: 03-19-2006, 11:47 AM
  5. FSUIPC
    By Karl Bates in forum PM General Q & A
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-2006, 06:19 AM