Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    75
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Problem since Beta3.0 installed

    Hi Alan,
    I dropped the 3.0 ver exe into my existing Phidgets folder and everything comes up normal but some of my switches/LEDS no longer work.
    They show the True/False when I move them ok in the PH VALUE COLUMN but noT the FS VALUE COLUMN .
    EG...ENGINE1_FUEL_LEVER. ON= TRUE(PH2VALUE) 0 in the FSVALUE (it should be 16384) nothing changes here. I went into the FSELEMENT to edit and everything here shows ok for assignments.

    Half of my LEDS are assigned still but nothing lights even if i invert.

    When I shut down 3.0 and activate the older version everything back to normal.
    Do you have an idea what happened here?
    Thanks
    James

  2. #2
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Oliver, BC Canada
    Posts
    28
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Question

    James,
    I am getting the same kind of thing happening.
    I've noticed on mine that some of the offsets are not being assigned even though the switch shows true/false and the values show 1/0. The offset and length fields are blank. Unassigning and re-assigning does not work,, Ver2.1.1 works fine.
    Cam

  3. #3
    alandyer
    Guest
    Looks like we have problem.
    Will investigate and fix.

  4. #4
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    75
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Thanks Alan

  5. #5
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    75
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hello Alan,
    All of a sudden my flaps arnt reading at all in the older version.
    I tried switching sensor plugs on the 8/8/8 board and still nothing.
    Everything else seems ok still.
    Slowly falling apart here.

    Throttle and spoilers working ok.

    Kind regards
    James

  6. #6
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    8
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Having the same offset problem here: no offset assignment in Beta 3.0 (in my case the GEAR_HANDLE digital input). Works fine in 2.1.1 though...

    Target.

  7. #7
    alandyer
    Guest
    A fix is on the way.
    I am in middle of testing right now.

Similar Threads

  1. Web cam now installed
    By richard hutchinson in forum My Cockpit Update
    Replies: 7
    Last Post: 11-05-2010, 08:34 AM
  2. Roof installed
    By ivar hestnes in forum My Cockpit Update
    Replies: 6
    Last Post: 01-07-2009, 11:18 AM
  3. New yokes installed
    By Westozy in forum My Cockpit Update
    Replies: 11
    Last Post: 01-21-2008, 08:00 PM
  4. Projector installed!
    By JBaymore in forum My Cockpit Update
    Replies: 7
    Last Post: 10-14-2007, 08:14 PM
  5. SA-WXR installed and running but how do you...
    By Ray Proudfoot in forum PM General Q & A
    Replies: 64
    Last Post: 07-15-2007, 10:06 PM