Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Im in trouble..card not recognised

    I goto plug in my 0/16/16, and all the output leds light up that are on the card, but my comp doesnt recognize it, or even say the card is there. No little chime when I plug it in..nothing. Is my card messed up? The maximum voltage that I put the card is 10.33v. Please tell me I didnt mess up my card..Thanx. I also get the lighted switches that are grounded through the board will light up.

  2. #2
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    could the problem be that I have all the grounds on the entire card hooked up? When I am using only two outputs.

  3. #3
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Upon closer examination, I have burned the board due to a crossed wire. Is there a way to fix the little diode and resistor next to the plug?? Or do I have to buy a new board?

  4. #4
    phidgets
    Guest
    Hi Gokhotit,

    I talked to Phidgets Inc in Canada and they said that they would be willing to take a look at the board and see if they could repair it for you and send it back out. It would be up to you to see if you would want to pay for the cost of shipping it to them and the return shipping. If you are not in the America's this might be cost prohibitive, but I wanted you to at least know of the option.

    Visit www.phidgets.com to find their address and decide if you would like to use this option.

    Thanks

    Matt

  5. #5
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I talked to phidgets. They wanted to take a look at teh board because my failure was "not normal". I sent them the card, and they sent me a brand new card that same day that I sent mine out. Really good customer support.

Similar Threads

  1. Trouble with 2nd USB expansion card
    By Jerrymc3 in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-01-2011, 11:00 AM
  2. fsx trouble
    By john van berkel in forum General Microsoft Flight Simulator 10 (FSX)
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2010, 09:07 AM
  3. having trouble with fsinterrogate2?
    By Jake 747 400 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 0
    Last Post: 09-29-2009, 04:32 PM
  4. trouble with sound on RTO
    By ZuluMike in forum Cockpit Sounds
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2008, 08:06 PM
  5. TH2Go Trouble
    By AndyT in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 3
    Last Post: 11-05-2008, 03:05 AM