Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Run time 429 error

    I get a prototype panel put together, just to learn how to use the program. I install FS2Phidgets. Goto start it up and it gives me a runtime 429 error: ActiveX component can't create object. How do i fix this??? Any help would be greatly appreciated.

    Thanx

    Geoff

  2. #2
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I have the vb6 files installed.

  3. #3
    300+ Forum Addict gokhotit's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    314
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I fixed it. I am stupid...this is going to be a long project. Forgot to intstall phidgets.msi.

Similar Threads

  1. run time error
    By gokhotit in forum FS2Phidget Users
    Replies: 5
    Last Post: 04-04-2007, 01:14 AM
  2. Run-time error 6
    By Marc P in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 04:44 PM
  3. Run time error 76
    By Riccardo68 in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2006, 05:57 AM
  4. Run-time error 76
    By christianeme in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2005, 05:52 AM
  5. Run-time error 429
    By imported_darrens in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-2005, 08:04 AM