Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    17
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Works like a charm

    Thanks Phidgets - I hooked up my 0/8/8 and tested it with some switches and some leds for outputs and it worked perfectly - very simple and easy to use with the software for FS - thanks - I am really sold on this! I noticed that I could not see all 8 digital inputs on the FS2Phidget program while it was running. Just wondering why that might be? I could see the sensors and the outputs but not all inputs - this may be due to my screen resolution and I'll try to fix that. I could not scroll down - but I'm going to mess with my resolution some. Thanks again for this great product.

    Will Chambers

  2. #2
    phidgets
    Guest

    Resolution

    Hi Will,

    Glad to hear you're having fun

    Let us know if changing the screen resolution has any effect on your issue. I'll forward your post to Alan and see what he has to say on the matter.

    Matt

Similar Threads

  1. HDG works but CRS doesn't?
    By jmig in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-15-2009, 04:17 PM
  2. How blackbox works?
    By williamssam81 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2009, 10:45 AM
  3. My 767 Throttle Works!!!
    By redman in forum My Cockpit Update
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2007, 11:25 PM
  4. Still works!
    By Bob Reed in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2005, 06:27 PM
  5. Geforce4 works !!!
    By Jaaky Krant in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2004, 04:18 PM