Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Macau
    Posts
    1
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Split thrust when using AB autothrust

    Hello all,

    I have a problem (again) with the AB software. At some part during the flight the AB FCU only controls one engine. The other engine goes to some fixed thrust setting. When using the keyboard in FSX only the engine going to this fixed thrust setting responds. The other one is controlled by the FCU. I attached a picture of it...

    I had this problem before and somebody suggested me to start up with a situation with the default Cessna. This has solved the problem at that time but now for some reason it is back.

    I am using the latest builds of the airbus suite and the IFDG A319 from the PM website....

    Anyone any idea here?

    Regards,

    Rob
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. OpenCockpits: Use of common ground for more than 9 inputs by split...?
    By LH784 in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-23-2010, 03:33 PM
  2. Take Off N1 Thrust question
    By Ray Proudfoot in forum PM General Q & A
    Replies: 40
    Last Post: 09-23-2007, 05:14 AM
  3. Slow thrust
    By 3202b in forum PM General Q & A
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2007, 03:11 PM
  4. Fw: GA Thrust
    By Enrico Schiratti in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2004, 11:26 AM
  5. GA Thrust
    By null null in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2004, 11:26 AM