Results 1 to 3 of 3

Thread: Wrong Bitmaps

  1. #1
    David Rabiner
    Guest

    Wrong Bitmaps

    Hi, all.

    I'm creating something from scratch, and I'm trying to bring in bitmaps.

    I literally copied in the selected bitmap lines, and then I copied in the
    selected element lines. When I display them, the wrong bitmaps appear.

    What's really strange is that when I reorder the bitmap lines in the file, a

    different (and wrong) bitmap appears.

    What am I doing wrong?

    Warm regards,
    David


  2. #2
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: Wrong Bitmaps

    Hi,

    this would need a practical example, we won't sort it out
    theoretically. Chances are you have the index entry wrong,
    then the sequence matters a lot.

    Also, if you add or change lines, it is important that you
    click on the Reload button. The lists are generated then,
    and changing the pointers to the bitmaps will make a mess
    and you find wrong ones all over the place.

    Please send me the TXT file and the reference image and I
    can check it out.

    Ciao

    Enrico

    "David Rabiner" wrote in message
    news:386302.77453@wb.onvix.com...
    > Hi, all.
    >
    > I'm creating something from scratch, and I'm trying to
    > bring in bitmaps.
    >
    > I literally copied in the selected bitmap lines, and then
    > I copied in the
    > selected element lines. When I display them, the wrong
    > bitmaps appear.
    >
    > What's really strange is that when I reorder the bitmap
    > lines in the file, a
    >
    > different (and wrong) bitmap appears.
    >
    > What am I doing wrong?
    >
    > Warm regards,
    > David
    >



  3. #3
    David Rabiner
    Guest

    Re: Wrong Bitmaps

    Simple, thank you. The Reload worked perfectly.

    David


Similar Threads

  1. Is there anything wrong with this?
    By AlexJ in forum General Aviation (GA) Builder Disccusion
    Replies: 13
    Last Post: 04-13-2010, 01:22 PM
  2. Gauge Bitmaps
    By davek in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-2009, 06:46 AM
  3. N1 settings wrong
    By Hans Krohn in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2007, 05:16 AM
  4. Wrong Nav dates in the CDU
    By Karl Bates in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2006, 12:21 PM
  5. Keystrokes and bitmaps ?
    By imported_redman in forum FS2Phidget Users
    Replies: 6
    Last Post: 07-15-2005, 08:57 PM