Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Christian Jungbluth
    Guest

    RPM -problem in the latest RJGC build 72

    Hi there,

    since the latest build 72 for the PM RJCG the ITT in the turboprops displays
    correct now

    But for this, the RPM Display is wrong now (well working til the build 70!).
    See picture, it shows only 1.0 (instead of 100%)and isn,t adjustable by the
    RPM-factor anymore, wathever I type in?

    At the low position of the prop lever it shows 0.8 (instead of 90%). What
    happened?

    The aircraft is the PMDG B1900D, I didnīt try another yet.


    Regards

    Chris

  2. #2
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: RPM -problem in the latest RJGC build 72

    > since the latest build 72 for the PM RJCG the ITT in the
    > turboprops displays
    > correct now
    >
    > But for this, the RPM Display is wrong now (well working
    > til the build 70!).
    > See picture, it shows only 1.0 (instead of 100%)and isn,t
    > adjustable by the
    > RPM-factor anymore, wathever I type in?
    >
    > At the low position of the prop lever it shows 0.8
    > (instead of 90%). What
    > happened?


    I will check this... the RPM value is correct though, the %
    is wrong then?


  3. #3
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: RPM -problem in the latest RJGC build 72

    Ok, I forgot to multiply the value by 100 in the 2 and 4
    engine setting... uploaded as 73b... thanks.

    Ciao

    Enrico

    "Christian Jungbluth" wrote in
    message news:386121.77412@wb.onvix.com...
    > Hi there,
    >
    > since the latest build 72 for the PM RJCG the ITT in the
    > turboprops displays
    > correct now
    >
    > But for this, the RPM Display is wrong now (well working
    > til the build 70!).
    > See picture, it shows only 1.0 (instead of 100%)and isn,t
    > adjustable by the
    > RPM-factor anymore, wathever I type in?
    >
    > At the low position of the prop lever it shows 0.8
    > (instead of 90%). What
    > happened?
    >
    > The aircraft is the PMDG B1900D, I didnīt try another yet.
    >
    >
    > Regards
    >
    > Chris




    --------------------------------------------------------------------------------


    >



  4. #4
    Christian Jungbluth
    Guest

    Re: RPM -problem in the latest RJGC build 72

    On 1/25/2006 12:56:24 PM, Enrico Schiratti wrote:
    >Ok, I forgot to multiply the
    >value by 100 in the 2 and 4
    >engine setting... uploaded as
    >73b... thanks.



    Thanks, too!

    Chris


Similar Threads

  1. Problem with build 484
    By Garys in forum PM Boeing GC
    Replies: 16
    Last Post: 03-03-2011, 06:09 PM
  2. Build 472 problem
    By 767300 in forum PM Boeing GC
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2010, 10:31 AM
  3. PM system issue Latest build
    By Peter Nielsen in forum PMSystems
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2008, 09:19 AM
  4. Re: GC latest build problem
    By JAMES WEBSTER in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2006, 07:34 PM