Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Enrico Schiratti
    Guest

    Strange Autoland/Ground behaviour...

    Hello,

    I have a particular instance of this happening on a
    customer's system, and I can't seem to find a reason for
    it...

    Has anyone experienced or is anyone experiencing:

    a) climb and full thrust upon G/S capture during an autoland
    (?!)
    b) extreme FS framerate drop with FMC running while on the
    ground (from 30 to 4 fps)

    Ciao

    Enrico


  2. #2
    Rob Archer
    Guest

    Re: Strange Autoland/Ground behaviour...

    I get a TOGA sometimes when i lower the gear in APP mode and at the OM??
    Rob

    "Enrico Schiratti" wrote in message
    news:385570.77323@wb.onvix.com...
    > Hello,
    >
    > I have a particular instance of this happening on a
    > customer's system, and I can't seem to find a reason for
    > it...
    >
    > Has anyone experienced or is anyone experiencing:
    >
    > a) climb and full thrust upon G/S capture during an autoland
    > (?!)
    > b) extreme FS framerate drop with FMC running while on the
    > ground (from 30 to 4 fps)
    >
    > Ciao
    >
    > Enrico
    >



  3. #3
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: Strange Autoland/Ground behaviour...

    >I get a TOGA sometimes when i lower the gear in APP mode
    >and at the OM??


    How is your Gear activated?


    > "Enrico Schiratti" wrote in message
    > news:385570.77323@wb.onvix.com...
    >> Hello,
    >>
    >> I have a particular instance of this happening on a
    >> customer's system, and I can't seem to find a reason for
    >> it...
    >>
    >> Has anyone experienced or is anyone experiencing:
    >>
    >> a) climb and full thrust upon G/S capture during an
    >> autoland
    >> (?!)
    >> b) extreme FS framerate drop with FMC running while on
    >> the
    >> ground (from 30 to 4 fps)
    >>
    >> Ciao
    >>
    >> Enrico
    >>

    >



  4. #4
    Ulisses Simionato
    Guest

    Re: Strange Autoland/Ground behaviour...

    > b) extreme FS framerate drop with FMC running while on the
    > ground (from 30 to 4 fps)
    >


    strange.... FMC running in the FS9 machine ? many things can make frames
    drop while in the ground (wheather update, traffic, etc), make sure it is
    the FMC.

    Ulisses


  5. #5
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: Strange Autoland/Ground behaviour...

    >> b) extreme FS framerate drop with FMC running while on
    >> the
    >> ground (from 30 to 4 fps)
    >>

    >
    > strange.... FMC running in the FS9 machine ? many things
    > can make frames
    > drop while in the ground (wheather update, traffic, etc),
    > make sure it is
    > the FMC.


    I was told the FMC is on a networked computer, that is also
    why it is strange. I would love to be able to reproduce
    these problems myself.

    Ciao

    Enrico


  6. #6
    Rob Archer
    Guest

    Re: Strange Autoland/Ground behaviour...

    Enrico,
    I have my gear switch activated thru MCPEX from CPFlight.
    Rob
    "Enrico Schiratti" wrote in message
    news:385867.77323@wb.onvix.com...
    > >I get a TOGA sometimes when i lower the gear in APP mode
    > >and at the OM??

    >
    > How is your Gear activated?
    >
    >
    > > "Enrico Schiratti" wrote in message
    > > news:385570.77323@wb.onvix.com...
    > >> Hello,
    > >>
    > >> I have a particular instance of this happening on a
    > >> customer's system, and I can't seem to find a reason for
    > >> it...
    > >>
    > >> Has anyone experienced or is anyone experiencing:
    > >>
    > >> a) climb and full thrust upon G/S capture during an
    > >> autoland
    > >> (?!)
    > >> b) extreme FS framerate drop with FMC running while on
    > >> the
    > >> ground (from 30 to 4 fps)
    > >>
    > >> Ciao
    > >>
    > >> Enrico
    > >>

    > >

    >



  7. #7
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: Strange Autoland/Ground behaviour...

    > I have my gear switch activated thru MCPEX from CPFlight.

    There might be some conflict of commands going on then, does
    it happen regularly or only sometimes (how often?)

    Which MCP firmware are you using (should show on startup).

    > "Enrico Schiratti" wrote in message
    > news:385867.77323@wb.onvix.com...
    >> >I get a TOGA sometimes when i lower the gear in APP mode
    >> >and at the OM??

    >>
    >> How is your Gear activated?
    >>
    >>
    >> > "Enrico Schiratti" wrote in message
    >> > news:385570.77323@wb.onvix.com...
    >> >> Hello,
    >> >>
    >> >> I have a particular instance of this happening on a
    >> >> customer's system, and I can't seem to find a reason
    >> >> for
    >> >> it...
    >> >>
    >> >> Has anyone experienced or is anyone experiencing:
    >> >>
    >> >> a) climb and full thrust upon G/S capture during an
    >> >> autoland
    >> >> (?!)
    >> >> b) extreme FS framerate drop with FMC running while on
    >> >> the
    >> >> ground (from 30 to 4 fps)
    >> >>
    >> >> Ciao
    >> >>
    >> >> Enrico
    >> >>
    >> >

    >>

    >



Similar Threads

  1. strange I/O behaviour
    By daveturner in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2010, 04:56 PM
  2. strange I/O behaviour
    By daveturner in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2010, 06:37 PM
  3. Strange 737 trim behaviour
    By KLM077 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2010, 06:14 AM
  4. Strange touchscreen behaviour
    By Paul G in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 12
    Last Post: 09-17-2008, 04:26 PM
  5. EFOB : very strange behaviour
    By pdpo in forum PM Airbus MCDU
    Replies: 0
    Last Post: 06-27-2008, 05:39 AM