Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    David Rabiner
    Guest

    Re: BMCP Autopilot, Run-time Error 6

    Enrico,

    Sorry for the delay. I didn't notice the thread.

    I mistakenly had MCP automatically starting in two places: FSUPIC and
    Wideserver. When I took it out of the FSUPIC file, the runtime error
    stopped.

    Interestingly, I just got it again yesterday once. This time It happened on

    startup; before, it was happening (always) on close. I have

    Run1="C:\MCP\MCP.exe" in (only) my Wideclient file, and it crashed right on

    startup. I manually restarted it, and it worked fine.

    Warm regards,
    David



    "Enrico Schiratti" wrote in message
    news:377361.75517@wb.onvix.com...
    >> It's fixed, Enrico. Please don't spend any more time on
    >> it. Sometimes, my
    >>
    >> stupidity is astounding. Don't ask.

    >
    > You got a runtime error, I need to know, sorry.
    >



  2. #2
    David Rabiner
    Guest

    Re: BMCP Autopilot, Run-time Error 6

    Wow, Enrico, this is incredible.

    As soon as I read the thread and starting talking about it, everything
    started happening.

    Now I can't get the MCP started at all! I haven't done a thing.

    I get a BMCP Autopilot, Run-time error '6': Overflow crash whenever I start

    the program with MSFS started. When I try to start it without MSFS, I get
    the splash, then it disappears as if it closed itself, but it shows up on my

    process list.

    Shouldn't have brought it up again.

    Warm regards,
    David


  3. #3
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: BMCP Autopilot, Run-time Error 6

    Curious... any hints in the log where it is at when it
    happens?


    "David Rabiner" wrote in message
    news:384078.75517@wb.onvix.com...
    > Enrico,
    >
    > Sorry for the delay. I didn't notice the thread.
    >
    > I mistakenly had MCP automatically starting in two places:
    > FSUPIC and
    > Wideserver. When I took it out of the FSUPIC file, the
    > runtime error
    > stopped.
    >
    > Interestingly, I just got it again yesterday once. This
    > time It happened on
    >
    > startup; before, it was happening (always) on close. I
    > have
    >
    > Run1="C:\MCP\MCP.exe" in (only) my Wideclient file, and it
    > crashed right on
    >
    > startup. I manually restarted it, and it worked fine.
    >
    > Warm regards,
    > David
    >
    >
    >
    > "Enrico Schiratti" wrote in message
    > news:377361.75517@wb.onvix.com...
    >>> It's fixed, Enrico. Please don't spend any more time on
    >>> it. Sometimes, my
    >>>
    >>> stupidity is astounding. Don't ask.

    >>
    >> You got a runtime error, I need to know, sorry.
    >>

    >



  4. #4
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: BMCP Autopilot, Run-time Error 6

    Please send me the INI file via e-mail...
    support@projectmagenta.com

    "David Rabiner" wrote in message
    news:384094.75517@wb.onvix.com...
    > Wow, Enrico, this is incredible.
    >
    > As soon as I read the thread and starting talking about
    > it, everything
    > started happening.
    >
    > Now I can't get the MCP started at all! I haven't done a
    > thing.
    >
    > I get a BMCP Autopilot, Run-time error '6': Overflow crash
    > whenever I start
    >
    > the program with MSFS started. When I try to start it
    > without MSFS, I get
    > the splash, then it disappears as if it closed itself, but
    > it shows up on my
    >
    > process list.
    >
    > Shouldn't have brought it up again.
    >
    > Warm regards,
    > David
    >



  5. #5
    David Rabiner
    Guest

    Re: BMCP Autopilot, Run-time Error 6

    Hi, Enrico.

    I'm out of town now, but I'll be home this afternoon (I'm GMT-.

    My plan was to dump it and reinstall, thinking that would work so I can fly

    tonight. I was going to send you what I have first, but would you rather I

    keep what I have until you have time to look at it?

    Warm regards,
    David


  6. #6
    David Rabiner
    Guest

    Re: BMCP Autopilot, Run-time Error 6

    Enrico,

    The reinstall seemed to work, other than I get a blank window on the MCP. I

    might have had that before, and it really doesn't matter because I use the
    Aerosoft MCP, and it all works.

    I do have the old setup in a directory that I can swap back in if there's
    something you want me to try for your purposes.

    Warm regards,
    David


  7. #7
    Enrico Schiratti
    Guest

    Re: BMCP Autopilot, Run-time Error 6

    > The reinstall seemed to work, other than I get a blank
    > window on the MCP. I
    > might have had that before, and it really doesn't matter
    > because I use the
    > Aerosoft MCP, and it all works.


    Press Ctrl-R to reset it.

    > I do have the old setup in a directory that I can swap
    > back in if there's
    > something you want me to try for your purposes.


    Can you just e-mail me the old INI file again? I sent you an
    e-mail but didn't hear back. I think you had pretty extreme
    top and left values (-300000 or so)

    Ciao

    Enrico


  8. #8
    David Rabiner
    Guest

    Re: BMCP Autopilot, Run-time Error 6

    Yes, I saw the top and left numbers after you pointed them out, and I'm
    totally palms up. I've been opening MCP minimized for so long that I have
    no idea how they got so out of whack and how long they've been that way.

    The ZIP file is on its way in a separate email.

    I didn't get your email, and that's always troubling. I would jump all over

    an email from you.

    Warm regards,
    David




    "Enrico Schiratti" wrote in message
    news:385193.75517@wb.onvix.com...
    >> The reinstall seemed to work, other than I get a blank
    >> window on the MCP. I
    >> might have had that before, and it really doesn't matter
    >> because I use the
    >> Aerosoft MCP, and it all works.

    >
    > Press Ctrl-R to reset it.
    >
    >> I do have the old setup in a directory that I can swap
    >> back in if there's
    >> something you want me to try for your purposes.

    >
    > Can you just e-mail me the old INI file again? I sent you an
    > e-mail but didn't hear back. I think you had pretty extreme
    > top and left values (-300000 or so)
    >
    > Ciao
    >
    > Enrico
    >



Similar Threads

  1. run time error
    By gokhotit in forum FS2Phidget Users
    Replies: 5
    Last Post: 04-04-2007, 01:14 AM
  2. Run-time error 6
    By Marc P in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 04:44 PM
  3. Run-time error 76
    By christianeme in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2005, 05:52 AM
  4. Run-time error 429
    By imported_darrens in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-2005, 08:04 AM
  5. Run time 429 error
    By gokhotit in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2004, 07:15 PM