Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
A320 FMGS B52 - Page 5
Page 5 of 32 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Results 41 to 50 of 312

Thread: A320 FMGS B52

  1. #41
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Spain
    Posts
    41

    Re: A320 FMGS B52

    Hi JL.

    Thank you very much for this update.


    I have noticed that with the new version the remote PC where the OVHD, MCDU, PFP, ND, etc., runs, does not go as smoothly as before. Does this new update consume much more resources or can I do something to make the improvement go better, such as lowering the quality of the graphics?


    Thank you!

  2. #42
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,606

    Re: A320 FMGS B52

    What are the specs of the computer? One single PC to run all PFDs/NDs/EWD/SD? check CPU use when everything runs.

    EDIT: I forgot to ask, to use the UDP feature in wideFMGS?

  3. #43
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Germany
    Posts
    177

    Re: A320 FMGS B52

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    Actually it is not a driver issue, I could reproduce it. It happens if you start EWD before the server apparently, can probably happen on remote PCs as well but not tests. Will be fixed in next release.
    Yes, that's it! When I start FMGS Server first and then FMGS Client (with EWD) flaps indicator is displayed as is usual. So there is no real problem to start FMGS Server first from now on

    BTH
    I use Skalarki's TQ. The motorized trimwheels still don't turn back to 0 after Touch Down. Is it a default in FMGS or in Skalarki's driver or am I too stupid to install them correctly? I know, not really important but nice to have

    Best Regards
    René

  4. #44
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,606

    Re: A320 FMGS B52

    Quote Originally Posted by romeow View Post
    I use Skalarki's TQ. The motorized trimwheels still don't turn back to 0 after Touch Down. Is it a default in FMGS or in Skalarki's driver or am I too stupid to install them correctly? I know, not really important but nice to have
    as far as I know it is a skalarki issue and Marcin is working on it.

  5. #45
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    East Yorkshire UK
    Posts
    256

    Re: A320 FMGS B52

    I have the same flap indication as Suggy but I also have an indication anomaly with the rudder:
    http://s269.photobucket.com/user/bar...tml?sort=3&o=0
    Barry

  6. #46
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Germany
    Posts
    177

    Re: A320 FMGS B52

    @ Jeehell

    Thanks!
    Seems to be a rather sophisticated programming as he hasn't updated his Profiler for more than one year!
    Too bad.

  7. #47
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Spain
    Posts
    41

    Re: A320 FMGS B52

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    What are the specs of the computer? One single PC to run all PFDs/NDs/EWD/SD? check CPU use when everything runs.

    EDIT: I forgot to ask, to use the UDP feature in wideFMGS?
    I'm going to try the UDP function in YES.

    The PC is a Acer Aspire i3-2367M CPU 1.40Ghz. 4,GB RAM. Win 7 64 bits. With the previous version I was pretty fluid.

    Tomorrow I will try with the previous version to see what performance the portable pc gave.



    I also get an error when starting the cabin pressure plane. Only the alarm is removed if I turn off packs 1 and 2. This is so?



    The MCDU does not calculate flight times well and Rudder error when I land. The plane does not roll straight.

    Starter.ini:

    [Starter]
    FMGS_Server=no
    OVHD=yes
    FCU=no
    MCDU=yes
    FO_MCDU=no
    PFD=yes
    ND=yes
    EWD=yes
    SD=yes
    Sound=no
    FO_PFD=no
    FO_EFIS=no
    FO_ND=no
    TripleBRK=yes
    STBY_ASI=no
    STBY_AltiFt=no
    STBY_AltiM=no
    STBY_Horizon=no
    DDRMI=no
    Clock=yes
    ISIS=no

    HardwareConnect=yes
    wideFMGS=yes
    wideFMGSserver=no

    AUTOclose=yes
    StartMinimized=yes
    Autosave=yes

    //ExtProg.0=c:\windows\notepad.exe
    Intercom=no
    softFlaps=no
    softSpoilers=no
    softTHRLVRs=no
    softGEAR=no
    SoftECP=yes
    SoftACP1=no
    SoftACP2=no
    SoftACP3=no
    SoftRMP1=no
    SoftRMP2=no
    SoftRMP3=no
    RemoteJoy=no
    Attached Images Attached Images

  8. #48
    25+ Posting Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Germany
    Posts
    58

    Re: A320 FMGS B52

    Hi Jean-Luc,
    first if all thank you very much for this update and your continous effort.
    I noticed a couple of things on a very short flight:

    1. the yellow plane symbol on ND is much bigger than before?

    2. If Terr on ND was switched off, the terrain stays visible unless you change mode on ND eg. to NAV and back to ARC.

    Best regards
    Michael

  9. #49
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Germany
    Posts
    8

    Re: A320 FMGS B52

    I miss the TD arrow on B52

  10. #50
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Germany
    Posts
    177

    Re: A320 FMGS B52

    Sorry Klausi, but I (we) don't really understand what you mean

Page 5 of 32 FirstFirst 12345678915 ... LastLast