Page 21 of 21 FirstFirst ... 111718192021
Results 201 to 208 of 208

Thread: A320 FMGS B52

  1. #201
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    zurich
    Posts
    12

    Re: A320 FMGS B52

    Hello, I have the same problem! I use FsX with fscockpit Throttle. If anyone has an idea!?
    Please , I would be happy!

  2. #202
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    zurich
    Posts
    12

    Re: A320 FMGS B52

    Ps: it means: I can not start the engines, after update B52! I calibrate the Throttle after the update, but no change!
    Attached Images Attached Images

  3. #203
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    LGTS
    Posts
    392

    Re: A320 FMGS B52

    I have the same and plays perfectly. I'm afraid you have to switch to P3D my friend, it's time...

  4. #204
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    zurich
    Posts
    12

    Re: A320 FMGS B52

    Hm, i don‘t know.... next Year comes the new Microsoft Flightsimulator and it looks pretty good....��

  5. #205
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    LGTS
    Posts
    392

    Re: A320 FMGS B52

    It does indeed, but I doubt for its compatibility for our home cockpit's hardware...

  6. #206
    150+ Forum Groupie masterp's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Ho Chi Minh City
    Posts
    224

    Re: A320 FMGS B52

    Yes P3D is all the way now...however I hope JL can keep FMGS compatible with FSX , like myself with limited budget for upgrading the P3D systems

  7. #207
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    LGTS
    Posts
    392

    Re: A320 FMGS B52

    Hi JL
    I think that in FUEL PRED page MIN DEST FOB must be equal to ALTN + FINAL.
    In this case 0.6 + 1.0 = 1.6
    Then MIN DEST FOB + EXTRA = 1.6 + 1.5 = 3.1 (EFOB in destination)
    And EFOB - ALTN = 3.1 - 0.6 = 2.5 (EFOB in alternate airport)
    Am I wrong?

    * The issue from my post #187 is OK now. It works after all... but I can't edit it.
    Attached Images Attached Images

  8. #208
    25+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Germany
    Posts
    70

    Re: A320 FMGS B52

    hi Stefan, iam using AS Navdata pro and ive just tested to put in a routing to KORD and it works for me. But ive already updated to AIRAC1909.

Page 21 of 21 FirstFirst ... 111718192021