Page 11 of 13 FirstFirst ... 78910111213 LastLast
Results 101 to 110 of 121

Thread: A320 FMGS B50

  1. #101
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Toulouse
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    Edit : I updated it manually now it's okay, thanks!

    Hi!

    You must be right but how do I get this list updated if I updated JeeHell FMGS by its own update application ?

    I still have v50.0 pdf in my C/FMGSA320

    Do I have to completely reinstall it ?

    Thanks!

  2. #102
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Paris, FRANCE
    Posts
    48
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    Hi !

    No complete reinstallation needed !

    Run the B50.0.
    Allow the Updater module to download B50.1.
    Run the downloaded installer "A320FMGS_B50.1.exe" : it will overwrite your actual installation, and install the new documentation in place of the previous one, in C:/A320FMGS folder.

    Regards,
    Michel

  3. #103
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Toulouse
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    Done It's working! The only problem is that under battery power, display is still on but the offset only takes GEN1/2 into account and display 0 (so display should be off) whenever the two gen are off. Something could be done reading led status of batteries I think! I'll try!

  4. #104
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,487
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    battery displays are ALWAYS on, this is why I had to change the battery offset in the first place...

  5. #105
    300+ Forum Addict


    brianwilliamson's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast-AUSTRALIA
    Posts
    452
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    Again many thanks JL, as always a great upgrade. Going to put some battery voltage indicators in shortly.

    Cheers..............Brian W.

  6. #106
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,487
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    Due to a server crash; you can download the full package here:
    https://1drv.ms/u/s!AgqinWqhYcTFiJ1KJ4xY3aUQgtrVkw

  7. #107
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Toulouse
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    For people interested, to display or not the fcu, I use that speed value is -998 when nothing is displayed. With that, even if both gens are down, the batteries or rat gen will supply power to the aircraft and fcu display will be lit.

  8. #108
    75+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    england
    Posts
    75
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    Since loading latest FMGS 50.1 landing gear won't retract but when I stop FMGS I can retract it with G key
    Soon as you load FMGS again it won't retract I have disconnected my hardware connection to fsuipc causing it to stay up?
    Thankyou any help would be great
    Mike

  9. #109
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,100
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    Quote Originally Posted by mike24 View Post
    Since loading latest FMGS 50.1 landing gear won't retract but when I stop FMGS I can retract it with G key
    Soon as you load FMGS again it won't retract I have disconnected my hardware connection to fsuipc causing it to stay up?
    Thankyou any help would be great
    Mike
    Do you have the land gear software panel installed on your setup? It overwrites your hardware logic.
    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  10. #110
    75+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    england
    Posts
    75
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B50

    Yes I do I'll try stopping it and trying it again
    But it not caused any problems before
    Thanks
    Mike

Page 11 of 13 FirstFirst ... 78910111213 LastLast