Page 18 of 18 FirstFirst ... 81415161718
Results 171 to 179 of 179

Thread: A320 FMGS B49

  1. #171
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Germany
    Posts
    177

    Re: A320 FMGS B49

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    1. I'll check, does it happen with idle reverse or intermediate reverse position?

    2. The A/C sound is present on ACFT power up, it will sound louder when PACKS are on. This simulates in fact the cabin blower sound.
    I'll try to make it a bit fainter when packs are off.
    Hi JH,

    reffering to post #92 and your question 1. in #100 I'd like to tell you that this message (pack/bleed) appears after Engine Start as well. It seems that N1 in IDLE postition is a bit too low. After moving the throttle a bit for- and backward the message disappears - until N1 comes below a certain N1 treshold value again. Next time I will try to specify this value.
    Regards
    René

  2. #172
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,608

    Re: A320 FMGS B49

    Quote Originally Posted by romeow View Post
    Hi JH,

    reffering to post #92 and your question 1. in #100 I'd like to tell you that this message (pack/bleed) appears after Engine Start as well. It seems that N1 in IDLE postition is a bit too low. After moving the throttle a bit for- and backward the message disappears - until N1 comes below a certain N1 treshold value again. Next time I will try to specify this value.
    Regards
    René
    This is most probably linked to cold OAT resulting in lower n1%. This is solved in next release.

  3. #173
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Germany
    Posts
    177

    Re: A320 FMGS B49

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    This is most probably linked to cold OAT resulting in lower n1%. This is solved in next release.
    Thanks for replying and your explanation. Looking forward to the next release!

  4. #174
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Krefeld, GER
    Posts
    214

    Re: A320 FMGS B49

    Just setting up Jeehell for P3dv4 and wanted to connect with TopCat
    Can anybody tell, where I do find the aircraft.cfg? It's not in the simobjects folder, as all the other planes...

    Can't remember...do I need to copy the aircraft files from the FMGS folder into the P3d/simobjects/airplanes folder?

    Thanks,
    Michael

  5. #175
    300+ Forum Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    LGTS
    Posts
    408

    Re: A320 FMGS B49

    Quote Originally Posted by michael1508 View Post
    Just setting up Jeehell for P3dv4 and wanted to connect with TopCat
    Can anybody tell, where I do find the aircraft.cfg? It's not in the simobjects folder, as all the other planes...
    Can't remember...do I need to copy the aircraft files from the FMGS folder into the P3d/simobjects/airplanes folder?
    Thanks,
    Michael
    No copy needed. This file is in: C:\A320FMGS\Aircraft\A320-233

  6. #176
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Azores
    Posts
    114

    Re: A320 FMGS B49

    Hello guys
    i'm using the jeehell in p3d v3,4 now. But i want install p3d v4 in other disk, and keeping v3 working ( for now) while setting up v4 with all add ons. My question is: I need to install jeehell againg , ou my jeehell works in the tow version of p3d in same pc?
    regards
    Frederico

  7. #177
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    157

    Re: A320 FMGS B49

    You could use the same install but you'll run on issues with different sceneries being in the nav database and the different modules that are probably needed for each simulator. You will also need to manually copy the aircraft files over to the other simulator.

    While it's doable if you know how it works I wouln't recommend it. You can on the other hand reinstall FMGS in the new simulator and manually pick the correct .exe to run if you want to fly from the old and nothing from the old install will be deleted. In this case you will need to copy over your configuration files to the new install (or go through it manually, up to you of course!).

  8. #178
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Azores
    Posts
    114

    Re: A320 FMGS B49

    Many tanks for your advice) i will try, and install other fmgs in the new disk and copy my config files of my actual fmgs. ( what are the files?) can you tell me? I will keep old fmgs working with pd3 v3.
    regards
    fred

  9. #179
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Paris, FRANCE
    Posts
    53

    Re: A320 FMGS B49

    Hello everyone,

    Jean Luc has updated to B50.0 today : http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=32110

    Michel

Page 18 of 18 FirstFirst ... 81415161718