Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lisbon
    Posts
    32
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    JH startup on Client PC

    Hi all,

    Good afternoon, I would like to know if anyone experience the same issue that I'm having.

    I run JH software on 3 pc's, 1 server 2 clients. Yesterday I upgraded my client pc's OS from win7 to win10 x64. After this I became unable to have JH software starting automatically when I boot client pc's as it used to be when I was running pc's with win7. I add JH shortcut to startup folder but nothing happens when reboot pc's.

    Any help will be great in order to have this commodity back again.

    Best regards and thanks in advance.

    Pedro Ferreira

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,119
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: JH startup on Client PC

    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lisbon
    Posts
    32
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: JH startup on Client PC

    Quote Originally Posted by OmniAtlas View Post

    Hi Ben,

    Thank you for the reply, I already try that but with no luck, I'm running win10 Home edition only with windows defender as AV.
    autoconnect.bat from fscockpits works perfectly but none of JH.

    I don't know if anybody else experience this situation or not and how they fix it.

    Cheers
    Pedro

  4. #4
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lisbon
    Posts
    32
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: JH startup on Client PC

    Hi

    Fixed with a bat file.

    Cheers

  5. #5
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Laupheim/Germany
    Posts
    107
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: JH startup on Client PC

    Hi,
    what ist in the bat file?
    I will to the same!

    regards Peter

  6. #6
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lisbon
    Posts
    32
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: JH startup on Client PC

    Quote Originally Posted by pete_fuss View Post
    Hi,
    what ist in the bat file?
    I will to the same!

    regards Peter

    Hi Peter,

    Just enter a line on notepad with this: start Starter.exe quiet

    save it as a .bat file on JH folder. then create a shortcut of this and add it to the startup folder.

    Please let me know if it works

    Regards
    Pedro

  7. #7
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Laupheim/Germany
    Posts
    107
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: JH startup on Client PC

    Quote Originally Posted by Helipad View Post
    Hi Peter,

    Just enter a line on notepad with this: start Starter.exe quiet

    save it as a .bat file on JH folder. then create a shortcut of this and add it to the startup folder.

    Please let me know if it works

    Regards
    Pedro
    Hello Pedro,
    thank you, yes it works!

    regards Peter