Page 27 of 32 FirstFirst ... 17232425262728293031 ... LastLast
Results 261 to 270 of 317

Thread: A320 FMGS B47

  1. #261
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,264
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Quote Originally Posted by pete_fuss View Post
    Hello JL,

    the next problem i have is: the throttle lever don`t work!
    In the fmgs_config i cannot assign the joystick axis ! it`s a bodnar controller!
    in the last version it works fine !

    regards Peter
    what happens exactly? I cannot guess errors and bugs, I need detailed information on what you attempted or I cannot help you.

  2. #262
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,264
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Quote Originally Posted by pete_fuss View Post
    Hello JL,

    i start to fill up first the two int pages, then i will go to the pref page to fill in V1 VR and V2 and then this errormessage is in the display of the mcdu!

    Regards peter
    Did you rebuild the navdata?

  3. #263
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Laupheim/Germany
    Posts
    89
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    Did you rebuild the navdata?
    Hello JL,

    sorry, i just rebuild the navdata, but i forgot to copy it to the client pc where my mcdu`s are running!
    Now it works as bevor, great support!

    now i run also the fourst time the fmgs_config program and at this time, i don`t no why, i can calibrate my throttels, it also now works fine!

    Sorry for the circumstances!

    Regards Peter

  4. #264
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    LGTS
    Posts
    285
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    Did you rebuild the navdata?
    Same to me. PROG and PERF pages
    Rebuild navdata and copy bin files yesterday. After that it was OK, but today MCDU DISPLAY PROBLEM...

    [EDIT]
    It's OK, I fix it

  5. #265
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Chile
    Posts
    13
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Fixed!, I had to set all the flight controls again and it worked.

    Already tryed the B47.3 and is working perfectly so far!

    Thanks JL

  6. #266
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,264
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Quote Originally Posted by Leonidas View Post
    Same to me. PROG and PERF pages
    Rebuild navdata and copy bin files yesterday. After that it was OK, but today MCDU DISPLAY PROBLEM...

    [EDIT]
    It's OK, I fix it
    wait I am lost now.
    You rebuilt the navdata a second time and now it works correctly??

    JL

  7. #267
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    LGTS
    Posts
    285
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    wait I am lost now.
    You rebuilt the navdata a second time and now it works correctly??
    JL
    No, I have a problem with my THR LVR every time I setup FMGS with clean installation. I decide to run fmgs-config (eventhough I have config backup file) to setup THR LVR again. So, after that THR LVR indeed worked and the 2 MCDU pages worked at the same time. It is mabe just coincidence. I don't know

  8. #268
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Laupheim/Germany
    Posts
    89
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Hello JL,

    one very little thing, the starter.exe shows the version number 47.2!

    nice weekend

    regards Peter

  9. #269
    1000+ Poster - Fantastic Contributor


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,911
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Hi JL -- thanks for the update. Managed to finally test it this weekend -- here are my findings:

    1. Database loading screen on startup (MCDU) -- this persist, although after ADRS alignment I can still load departure and arrival ICAO and even a flight plan. I have not rebuilt the database -- are we suppose to for each new version?


    2. There is a line drawn on the aircraft ND symbol YBCG depart -- this line was present for most of the simulated flight.



    3. Despite having an analogue arm switch for the speedbrake I am still unable to arm - I believe this is because the arm state does not have a threshold on an axis (it is either arm, or disarm -- and the axis numbers jump around) - is it possible to set a range for the brake arm, or an error % ?

    4. On climbing I got a message 'MORE DRAG' -- this was after I changed the altitude from FL160 to FL150 as I intended it to be as I input on the MCDU. I did not see the MORE DRAG message when descending even when I was above the donut.

    5. Managed flight plan route is....strange. This is an ILS straight in approach.

    Attached Images Attached Images
    Soarbywire - Flight Simulation News and Resource | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  10. #270
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,264
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: A320 FMGS B47

    Quote Originally Posted by OmniAtlas View Post
    Hi JL -- thanks for the update. Managed to finally test it this weekend -- here are my findings:

    1. Database loading screen on startup (MCDU) -- this persist, although after ADRS alignment I can still load departure and arrival ICAO and even a flight plan. I have not rebuilt the database -- are we suppose to for each new version?


    2. There is a line drawn on the aircraft ND symbol YBCG depart -- this line was present for most of the simulated flight.



    3. Despite having an analogue arm switch for the speedbrake I am still unable to arm - I believe this is because the arm state does not have a threshold on an axis (it is either arm, or disarm -- and the axis numbers jump around) - is it possible to set a range for the brake arm, or an error % ?

    4. On climbing I got a message 'MORE DRAG' -- this was after I changed the altitude from FL160 to FL150 as I intended it to be as I input on the MCDU. I did not see the MORE DRAG message when descending even when I was above the donut.

    5. Managed flight plan route is....strange. This is an ILS straight in approach.

    1. I think the XXXX are clear enough that you need to rebuild the database... I cannot say on every release it is required (it hasn't been for some time). But it's always bets, and it will be in the few next I think due to some changes in the format.

    2. weird, never seen that. report if it happens again.

    3. the same % range as the retracted position is used.

    4. Doing that you changed your FMGS from CLB mdoe to DES mode (probably closer than 200NM from DEST). You can change again to CLB or CRZ in the MCDU PROG page by forcing the CRZ FL in the 1L field.

    5. Probably linked ot navdata ...