Results 1 to 7 of 7

Thread: Switching panel

  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Krefeld, GER
    Posts
    88
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Switching panel

    Hi guys,

    I would like to realize the switching panel (ATT HDG, AIR DATA,...). It's a self made panel.
    I read in another thread, that JL added controls for this, but I can not find according offsets in the offset pdf.

    Can anybody tell, which parts of the panel are supported by jeehell (or FSUIPC)? and which offsets these are?

    Thanks a lot,

    Michael

  2. #2
    75+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Krefeld, GER
    Posts
    88
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching panel

    Nobody using a switching Panel with jeehell?

    thanks,
    michael

  3. #3
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    246
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching panel

    Hi Michael,
    I'm using the switching panel but have only the ECAM/ND XFR working.

    I connected the switches to opencockpit card ad programmed via the JL software.
    A320 Home Simulator LHA435
    - FSX - i7 - GTX970 - Fly Elise - ASN -

  4. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,011
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching panel

    If you're talking about this --



    Yes, I am using it and there are FSUIPC offsets, or if you're using an FDS SYS card it configures easily.
    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  5. #5
    75+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Krefeld, GER
    Posts
    88
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching panel

    I was looking for the offsets within JL doc, but couldn't find them.... where exactly can I find them, omniatlas?

    Thanks!

  6. #6
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,011
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching panel

    I am using the FDS io card - I would ask JL to implement the offsets if they are not there.
    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  7. #7
    75+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Krefeld, GER
    Posts
    88
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Switching panel

    Hi JL,

    would it be possible to add FSUIPC Offsets for the switching panel in one of the next releases?

    Thanks a lot!

    Michael