Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,050
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    FO Autpilot test mode flashing incorrectly

    I've wired up the FO autoland push button (PB) side -- when the button is pressed it flashes once, then stops.

    When the captain side autopilot PB n is pressed the captain and FO autopilot PB flashes continuously.

    Can someone test if they also have similar behaviour on their FO autoland button?

    Thank you.

    ---
    title should say FO 'autoland' not autopilot.
    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  2. #2
    300+ Forum Addict asessa's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Salerno , Italy
    Posts
    376
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FO Autpilot test mode flashing incorrectly

    I noted that the cpt autopilot PB flashes always continuously, from the start of suite

  3. #3
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,050
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FO Autpilot test mode flashing incorrectly

    The problem was the miswiring of the standard ON-OFF switches with the MON-OFF switches. The autoland PB switch should be wired to a mon-off switch (Thank you JL and Steve), this issue is now resolved.
    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.