Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    near EDSB/Germany
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Sound-Module "Button1"

    Hello guys,

    i'm running JeeHell very fine - compliments for this genius software!

    One question i have is: The sound module appears as a small window that contains a listbox with all my sound cards. Next to the box there is a button, labelled with "Button1". Since i configured the sound module, i have normal sound (engine, wind, etc.), but no aural warnings anymore. Now, what is this button intended to do? Is this a normal behaviour?

    Thanks a lot in advance for your help.
    Best regards,
    marco

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,429
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Sound-Module "Button1"

    Hello,

    This button is a mistake by me (I used it for debugging some features), it has no real function.
    The sound module works on my side though. Are you sure you use a sound card which is wired to speakers, and with volume set up in windows?

    JL

  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    near EDSB/Germany
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Sound-Module "Button1"

    Hey, thanks for your Feedback. I will Check again and probably reinstall FMGS if it wont work and then get back to you.

  4. #4
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    near EDSB/Germany
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Sound-Module "Button1"

    Hi, Problem is solved. After choosing another sound output device within the sound module i now have all sounds again. Thank you!