View Poll Results: FS9, FSX,P3D ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • FS9

    3 9.68%
  • FSX or P3D V1.X

    9 29.03%
  • P3D V2.x

    19 61.29%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: FS9, FSX, P3D?

  1. #1
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,422
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Airbus FS9, FSX, P3D?

    Hello all,

    Please let me know what simulator you are using. I'm thinking about dropping FS9 support, as it's been now long outdated, and P3D V2.X is moving in a really new direction in terms of development, allowing features that will not be possible in FS9...

    JL

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,048
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    XP10? One can only dream....

    P.S. There is a freeware 'model' for XP - QPAC 1.0 - http://forums.x-plane.org/index.php?showforum=110

    If JL FMGS uses FSUIPC offsets perhaps there is a way to use XPUIPC to translate these on/off switches to an XP model? I haven't figured it out yet...
    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  3. #3
    75+ Posting Member ToTom's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Krakow/Poland
    Posts
    133
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    I use only P3Dv2 (2.5 now)

  4. #4
    300+ Forum Addict


    brianwilliamson's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast-AUSTRALIA
    Posts
    436
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    Likewise only P3D 2.5

    Regards........................Brian W.

  5. #5
    150+ Forum Groupie


    Miatanet's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Switzerland
    Posts
    182
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    Hi JL,

    just FSX and that runs as ****

    BR
    Stefan

  6. #6
    300+ Forum Addict asessa's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Salerno , Italy
    Posts
    376
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    P3D 2.5 last hotfix

  7. #7
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Österreich
    Posts
    52
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    Hi JH!
    I using P3D only since Jan, 2015
    Regards Karl

  8. #8
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    usa
    Posts
    28
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    I am using p3d 2.4

    Worried about some of the oom issues that arose in 2.5. Also need to find time to do a fresh install of 2.5 and install all addons again. Going to take time...

    Will stick with p3d. Haven't used fsx in a while. Purchased steam edition for $5 and did not install it yet.

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    Hi JeeHell,

    would that mean you would also be dropping the FSUIPC interface for the communication between FMGS and flight sim?

    I recently switched to X-Plane and I was hoping that I would get your outstanding FMGS to work under X-Plane by hacking into XConnect. Obviously, that would require the FSUIPC interface on the FMGS side ...

  10. #10
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,422
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FS9, FSX, P3D?

    Quote Originally Posted by smarly View Post
    I recently switched to X-Plane and I was hoping that I would get your outstanding FMGS to work under X-Plane by hacking into XConnect. Obviously, that would require the FSUIPC interface on the FMGS side ...
    This will never work for a LOT of reasons.


    Once again, for every one, and I hope for the last time:

    I WILL NOT ADD X-PLANE SUPPORT.

    Regards,
    JL

Page 1 of 2 12 LastLast