Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    194
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Problem getting SIOC Monitor to start

    I installed the new version of SIOC Ver. 5.05B and I can't get the SIOC Monitor to start. I listed my 2 USB Cards in SIOC.ini:

    [MCP,EFIS,ECIAS,PEDISTAL,STAND]
    MASTER=0,4,3,2

    [OVERHEAD]
    MASTER=1,4,4,10

    The Devices show up in the Devices window but when I click on the SIOC Monitor button they aren't listed in that window. The Reload button doesn't reload my script. Can't remember if I need to put the device #s another config file.SIOC Monitor.png

    Also, the IOCP Console shows all my variables but it will not connect.

    Jerry
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    194
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem getting SIOC Monitor to start

    I tried uninstalling Ver 5.0B5 and reverting back to Ver 4.6B1 but the SIOC Monitor, Iocpconsole or Reload wouldn't work in that version either. Uninstalled 4.6B1 and reinstalled 5.0B5. Now nothing works on that version either. At least it was communicating with my inputs/outputs before. Not now! On the SIOC Monitor window its still looking for Ver 4.6B1. See pic.

    SIOC Monitor2.pngI've really screwed things up now! Help!

    Jerry

  3. #3
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    194
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem getting SIOC Monitor to start

    To whom it may concern:
    Guess I'll answer my own question since nobody else will. I uninstalled SIOC again, rebooted, removed what was left of my SIOC directory and reinstalled 4.3b3. Seems to be working okay now. I think I must have copied over some of SIOCs default files when I was moving my scripts into the new installation. I should have left well enough alone and stuck with 4.b3b in the first place. "If it ain't broke, don't fix it". I just thought there might be some new features that would make programing easier.

    The Open Cockpits site has been down for a couple of days. Wonder whats going on there?

    Jerry

  4. #4
    500+ This must be a daytime job



    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NEW ZEALAND
    Posts
    867
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem getting SIOC Monitor to start

    Hi Jerry,
    That's a good statement and best followed. I think most of the updates involve their adding O/C modules.
    O/C website has been down for some days now. You can still get to the shop. Wonder if they were hacked.

    Les