Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    New Zealand
    Posts
    124
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Vatsim and Jeehell

    Guys,

    Used ot fly on Vatsim but was wondering how to change communication channels with Jeehell software? What do others use?

    Cheers

    Doug

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,048
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Vatsim and Jeehell

    If you don't have a radio panel you can't.

    Otherwise use .com1 <radio station> in vPilot.
    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  3. #3
    75+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    New Zealand
    Posts
    124
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Vatsim and Jeehell

    Cheers - until i get a radio panel then it looks like the only way to go!

  4. #4
    75+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    New Zealand
    Posts
    124
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Vatsim and Jeehell

    How do i tune the com1 frequency in VPilot itself? Tried all sorts of things to no avail...

    Secondly, what radio panel works best? marcins perhaps?

  5. #5
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,048
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Vatsim and Jeehell

    Just type it into vpilot.

    Opencockpit also sells A320 radio panels.
    Soarbywire - Airbus Flight Simulation and Engineering | Jeehell FMGS - Free professional A320 avionics software for the cockpit enthusiast.


  6. #6
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Speyer, Germany
    Posts
    192
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Vatsim and Jeehell

    I have the Opencockpits RMP, it works fine with COM1 Active and Standby, but nothing else like ILS, ADF etc.
    But for my flying purposes it is fine.

    Regards
    Stephan