Results 1 to 6 of 6

Thread: STARTER FSX

  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Azores
    Posts
    86
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Airbus STARTER FSX

    Hello JH
    i have installed your last version of FMG320. But i have a problem. When i start he says that fscuipc connect is not compatible with fsx/p3d and ask me to use starter fsx. Where is starterfsx? I cant find.
    in my last version of fmg installed (32) i didn't any problems with this.
    Waiting for you help.....best regards
    Frederico Pacheco

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,426
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: STARTER FSX

    Make sure you installed FSX/P3D support during installation, then in c:\A320FMGS folder you have the starterFSX.exe file.

    JL

  3. #3
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Azores
    Posts
    86
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: STARTER FSX

    many tanks JH. the problem is ok already. another question my sound is not ok.There is another way to use another soundpack in this software? like TSS ,?
    regards
    Frederico

  4. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,426
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: STARTER FSX

    The sounds are yours to chose. I do not provide any sound package. One user provided a quite good one (imho), look for Daniele / Immaging posts on this forum.

    JL

  5. #5
    75+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    New Zealand
    Posts
    124
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: STARTER FSX

    Quote Originally Posted by Phpilot View Post
    many tanks JH. the problem is ok already. another question my sound is not ok.There is another way to use another soundpack in this software? like TSS ,?
    regards
    Frederico
    I use the latest HD sound form TSS...is awesome!

    Just copied it to the relevant sound folder and makes the whole thing come alive!

  6. #6
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Azores
    Posts
    86
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: STARTER FSX

    hello) i have two questions)
    why in flight i canīt switch do selected mode to managed mode in fcu ( on ground there is no problem, everything works fine) when i takeoff fcu stay in selected (HDG and SPD).
    In MCDU, in flight i canīt see PERF page. ( in ground no problem) .
    you knows why?
    regards
    Frederco