Results 1 to 4 of 4

Thread: Version B37

  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    80
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Version B37

    Hallo All,
    This is myfirst post in this forum. After sellingmy B738 Sim, I am building now a A320 Sim.I have ordered the hardware and I am evaluating the various avionicspackages.I downloaded the Jeehellpackage a while back, but with the latest version I have all kinds of problems:

    1. There is no longer a message stating the IRSalignment time in the upper ECAM
    2. When the IRS is aligned (I see thaton the ADIRS panel), the ND still says NO MAP and the PFD still says ATT.
    3. Setting the GND PWR in the P3D menuno longer works

    All theseitems worked on the B36 version.
    I have theJeehell software running on three computers and there is no connectionproblem.I appreciate any guidance onwhat I am doing wrong.
    Bestregards,
    --pim


  2. #2
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Italy
    Posts
    294
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Version B37

    hi pim and welcome on this forum my friend!
    what u report sounds strange and like a local problem because in my rig all u report is working...was it a clean install of B37? or installed on top of the old 36? most of the time when users have strange behaviour not shared with others using this soft it depends on modules not updating.
    welcome again and hope u get rid soon of your troubles!
    fil

  3. #3
    75+ Posting Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    80
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Version B37

    Hallo Filippo,

    Thanks for the kind words. I removed the graphics OVHD package from the computer that runs it, reinstalled it and now it runs fine. Thanks for the suggestion.

    Best regards,

    --pim

  4. #4
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Italy
    Posts
    294
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Version B37

    happy it helped
    all the best
    fil