Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    México
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    takeoff and manage problem

    hi again !!

    i'm having problems with the takeoff, i programed all the mcdu and set fcu to manage mode the route appears in green continuous line in navigation display. when i set flex power for takeoff the srs doesn't appear and when the airplane leaves the ground the route appears dotted and de fcu forces the selected mode and is imposible to change to manage mode and the airplane never follows the route.

    thanks for your help !!

    this is the caption!

    to.jpg
    Last edited by Alb Calderon; 07-26-2014 at 11:20 PM. Reason: caption

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,050
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: takeoff and manage problem

    Have you setup your joysticks and throttle detents correctly?

  3. Thanks Alb Calderon thanked for this post
  4. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    México
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: takeoff and manage problem

    thanks !!! the problem was the throttle calibration !! One thing more (sorry i´m a nobb with this software) when i takeoff the elevators doesn´t move, the ailerons works well but the elevators is blocked, in the ground the elevators works, i removed the control assigments on fsx.

    Other situation, when i want to mantain a cruise altitude the aircraft makes pitch oscillations, in the ascent the oscillations are strong.

    thanks thanks for your support!

  5. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,050
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: takeoff and manage problem

    Yes, when you're unable to put the aircraft in managed mode it is usually the throttle detents at fault (not locked in place). For the elevators, make sure your joystick is also disabled in FSUIPC also if you use that.

    Regards,

    Ben

  6. #5
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    México
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: takeoff and manage problem

    i replaced the aircraft from the package in the jeehell site and now works like a real bus ! hahah maybe i had an older aircraft model. other little thing, do you know why the airport waypoint ndb, etc doesn't appear on the ND?

    thanks for your help !!

  7. #6
    10+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    13
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: takeoff and manage problem

    yes, bug software.

  8. #7
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim


    OmniAtlas's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,050
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: takeoff and manage problem

    Please report all bugs at the buglist -- http://www.christophpaulus.com/bugre...l_bug_page.php

    Thanks.