Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bangladesh
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    LInk2fs stops working when i put simconnect.xml in user/apps/..../fsx/ folder

    Hi . I need some serious help. I installed free CRJ Glass cockpit in another computer connected via lan connection. I had to install the simconnect.xml in C:\Users\Admin1\AppData\Roaming\Microsoft\FSX . The Glass cockpit software works when simconnect.xml file is there but link2fs does not connect with fsx. a message comes on Link2fs saying "FSX not running". I also tried having a local connection in the simconnect file but it still does not work. When i remove the simconnect.xml then again link2fs works.


    here is the simconnect.xml



    SimConnect
    SimConnect.xml
    False

    False
    IPv4
    global
    192.168.20.6

    64
    4500
    4096
    False


    False
    Auto
    local

    < MaxClients>64

    4096
    False


  2. #2
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Blackburn UK
    Posts
    41
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: LInk2fs stops working when i put simconnect.xml in user/apps/..../fsx/ folder

    Here's my XML for comparison maybe the info will help



    SimConnect
    SimConnect.xml
    False

    False

    IPv4
    global
    192.168.0.111

    64

    500
    4096
    False


    False

    Auto
    local


    False

    Auto
    local


    PS. you have your link2fs running on the FSX machine right?


  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bangladesh
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: LInk2fs stops working when i put simconnect.xml in user/apps/..../fsx/ folder

    Thanks for your help. Yes i am running the link2fs on the fsx machine.Are you also running the free crj glass cockpit software.I looked at your simconnect.xml and it seems you are having two local connections with the same parameters in the XML. Does link2fs work with your simconnect.XML.

  4. #4
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bangladesh
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: LInk2fs stops working when i put simconnect.xml in user/apps/..../fsx/ folder

    Why can't I see the XML source in the forum

  5. #5
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bangladesh
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: LInk2fs stops working when i put simconnect.xml in user/apps/..../fsx/ folder

    It works fine . Thanks ,thanks and more thanks

  6. #6
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Blackburn UK
    Posts
    41
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: LInk2fs stops working when i put simconnect.xml in user/apps/..../fsx/ folder

    Quote Originally Posted by Saquib View Post
    It works fine . Thanks ,thanks and more thanks

    no problems i'm glad it works this forum i think actually reads a bit of code so can play up a little sometimes i suppose its better to screen shot you pc and add it as an img file maybe. will have to look at that for next time