Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Germany
    Posts
    114
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Problem with WideFMGS

    Hi,

    my next Problem is waiting..
    So Network checks are ok, but there is the message "Access Violation at Adress 00404783 in Module "WideFMGS.exe". Write of adress 88C7F2A0"
    Does anybody know what to do?


    Cheers,
    Niklas

  2. #2
    75+ Posting Member fsx-cockpit's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    germany
    Posts
    81
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem with WideFMGS

    Same workgroup? IP? File access? Any Firewall blocking...
    Did you try copy file from pc to pc in both directions?

    Chris
    Nothing gets me down - until my girlfriend say " Darling...please...garbage!" Homepage: www.fsx-cockpit.com

  3. #3
    75+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Germany
    Posts
    114
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem with WideFMGS

    Yes, same Workgroup, IP is not the same but the right from Server, no Firewall Messages, file accesses.
    Copy is successful
    I have connection, but the message get on nerves, because every second comes one message.

  4. #4
    75+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Germany
    Posts
    114
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem with WideFMGS

    IŽll answer by myself: All PCs must have the same Version! So, I wonŽt update if t is not necessary!

  5. #5
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,422
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem with WideFMGS

    Hi,

    Just to confirm, you could solve your issue finally?

    Regards,
    JL

  6. #6
    75+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Germany
    Posts
    114
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem with WideFMGS

    Quote Originally Posted by jeehell View Post
    Hi,

    Just to confirm, you could solve your issue finally?

    Regards,
    JL
    Yes, now both B32 and it works.

  7. #7
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Austria
    Posts
    34
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem with WideFMGS

    wrong thread, sorry...