Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
If you could build a second cockpit... - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: If you could build a second cockpit...

  1. #11
    Forum Moderator
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Essex / EGMC
    Posts
    2,123

    Re: If you could build a second cockpit...

    Gwyn.....calm down mate! lol....

    I bet your house is a big kids paradise.....

    Rent them out to corporate days and your making lots of money there pal!

    Your 5th sim should be a flexwing microlight I recon! something that's all prop, all wing and sporty and nothing else! Just a thought!

    Good Luck Pal...

    Alex
    GA or the Highway!

  2. #12
    75+ Posting Member BuildABoeing's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    80

    Re: If you could build a second cockpit...

    Originally I would like to have made a MD-80 cockpit. But the lack of pre made parts and software made me choose the B737. But I really got a soft spot for the Mad Dog. These two pictures of the MD-80 just embrace what I love about those machines: Delta Departure and SAS departure.

    Only thing I miss when flying jets is the possibility so do some VFR and visit smaller airport/airstrips with nice scenery. So perhaps a piston or a turboprop would be my number 2/3. But I am no that much in to GA, so the ATR would be a good choice.
    Best wishes, Peter
    Building a B737NG - Blog: BuildABoing

  3. #13
    300+ Forum Addict Avro748's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    At the Controls
    Posts
    358

    Re: If you could build a second cockpit...

    Quote Originally Posted by Tom_G_2010 View Post
    My second pit would be a Bombardier Dash 8 Q400.

    I'm having a blast flying the Majestic Dash 8 Q400 and I'm convinced that if I had it before I started my current build that would have been the plane of choice.
    Majestic software will be releasing a Cockpit friendly version of their Dash soon, at just $170.

    Quote Originally Posted by BuildABoeing View Post
    But I am no that much in to GA, so the ATR would be a good choice.
    Actually, I was originally going to do an ATR-72, but Flight1 didn't want to release any info regarding offsets or LVars, which was a problem because most of the switches were the Korry type with annunciators. A few weeks later, I tried out Rick Piper's HS748, and instantly fell in love, eventually clocking twice as many hours as the ATR. I decided to use that as my cockpit, and since the gauges were not write protected and in XML, I had no need to contact any developers.

  4. #14
    25+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    surrounded by hostile natives.....NE Anglais
    Posts
    38

    Re: If you could build a second cockpit...

    Skino, someone's done one of them there Grummans, will look for the photo of it for you if you want?

  5. #15
    300+ Forum Addict skino's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    germany
    Posts
    345

    Re: If you could build a second cockpit...

    I would be very pleased about photos from a Grumman Sim

  6. #16
    25+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    surrounded by hostile natives.....NE Anglais
    Posts
    38

  7. #17

    Re: If you could build a second cockpit...

    Looks good! I see much time you need...!
    Nothing gets me down - until my girlfriend say " Darling...please...garbage!" Homepage: www.fsx-cockpit.com

  8. #18
    500+ This must be a daytime job Efe Cem Elci's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Posts
    544

    Re: If you could build a second cockpit...

    For years I have thought about this and all worldly factors aside it would have to be a B727 complete with engineer station in a real nose with all original gauges/parts. Old school, baby!

  9. #19
    300+ Forum Addict Avro748's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    At the Controls
    Posts
    358

    Re: If you could build a second cockpit...

    I have a thing for flight engineer panels; that's why my second cockpit would be a Connie.

Page 2 of 2 FirstFirst 12