Results 1 to 7 of 7

Thread: Strange issue

  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Spain
    Posts
    12
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Strange issue

    Hi Nico,

    I'm having an issue which I don't know how to solve. With FSX+LevelD and SIOC software running, when run lekseecon, just after a quick moment I get "is running with 1 warning in lekseecon.log". Would like to know why, since I don't know where I can check that file (lekseecon.log) You can see my lekseecon and SIOC windows in the picture attached. I'm also send you a .rar with my Opencockpits 737 MCP script, just in case. What I'm doing wrong

    Thanks a lot

    Ivan
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim kiek's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,202
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Strange issue

    Hi,
    The place of the log can be found in the lekseecon Manual: in your MyDocuments folder...
    Regards,
    Nico

  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Spain
    Posts
    12
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Strange issue

    Hi Nico,
    Thanks for the reply. I'm sorry since I'm completely unable to deal with the world of variables. Here I attach my lekseecon log file. Please, could you give some instruction? As I see the such rotary switch info, doesn't being received by lekseecon software. It's correct? I such case, what can I do???
    Thanks
    Ivan
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim kiek's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,202
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Strange issue

    Hi,
    The "world of variables" is detailed in the lekseecon Manual... just have a look...

    The warning is about the bank angle selector switch. (Do you really have one in your MCP?).
    But don't pay much attention to this warning, it is only a small problem at start up, as soon as you move your bank angle selector switch it will be gone.
    But if you want to suppress that message, you could create a lekseecon.ini file in your mydocuments folder with just this line

    Code:
    v300=1
    Nico

  5. #5
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Spain
    Posts
    12
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Strange issue

    Quote Originally Posted by kiek View Post
    Hi,
    The "world of variables" is detailed in the lekseecon Manual... just have a look...

    The warning is about the bank angle selector switch. (Do you really have one in your MCP?).

    Code:
    v300=1
    Nico
    No, I don't have Bank Angle Selector on my MCP. Mine is a Opencockpits MCP v2 (like yours). Thank you, very much for your useful response. I appreciate it. Sorry if my question bothers you.

  6. #6
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim kiek's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,202
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Strange issue

    Hi,
    If you are using Opencockpits MCP your have the wrong script...
    Run ocm_configurator.exe from the lekseecon\ocm folder

    regards,
    Nico

  7. #7
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Spain
    Posts
    12
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Strange issue

    Quote Originally Posted by kiek View Post
    Hi,
    If you are using Opencockpits MCP your have the wrong script...
    Run ocm_configurator.exe from the lekseecon\ocm folder

    regards,
    Nico
    Thanks once again!!
    P.S: now reading the Manual