Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Argentina
    Posts
    42
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    What control do I need for a MCP course selector

    It's like a rotary switch but without tops, right?
    Can someone link this component from some online store?
    Thanks in advance.

  2. #2
    75+ Posting Member



    Join Date
    Feb 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    97
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: What control do I need for a MCP course selector

    You want a rotary encoder switch. Search on Google for a source in your country. I think Argentina has restrictions on importing electronic parts.

  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Argentina
    Posts
    42
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: What control do I need for a MCP course selector

    Thanks, I'm sure I can find some models here.

  4. #4
    150+ Forum Groupie


    Perik's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    NORWAY
    Posts
    229
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: What control do I need for a MCP course selector

    Hi

    What about this:
    Simutech Argentina
    Regards,
    Per-Erik
    www.hoddo.net

  5. #5
    75+ Posting Member



    Join Date
    Feb 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    97
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: What control do I need for a MCP course selector

    The first two will probably work but depends on your board.

  6. #6
    Forum Moderator
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Essex / EGMC
    Posts
    2,104
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: What control do I need for a MCP course selector

    Leo Bodnar sells these from his online shop:

    Rotary Encoders : Leo Bodnar, Simulator Electronics